NIKOLINA I JA SMO RAZDVOJENI, STAVILI SMO ZAREZ NA NAŠ ODNOS: Saša Kapor se našalio u emisiji, otkrio gde se nalazi njegova žena!
Foto: Damir Dervišagić

na svopj račun

NIKOLINA I JA SMO RAZDVOJENI, STAVILI SMO ZAREZ NA NAŠ ODNOS: Saša Kapor se našalio u emisiji, otkrio gde se nalazi njegova žena!

Stars -

Saša Kapor je otkrio zbog čeka su on i njegova supruga Nikolina udaljeni sada, pa se našalio na svoj račun rekavši da da još uvek nisu stavili tačku na njihov odnos.

"Nikolina i ja smo udaljeni, ona je u Sarajevu sa decom kod njenih, a jako brzo se vraćam kod nje kako bismo izgladili sve naše odnose. Nismo još stavili tačku, zarez je u pitanju. Šalim se", rekao je Saša Kapor u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Saša Kapor
foto: Printscreen

Pevačica Nikolina Kovač proslavila je svoj 30. rođendan, a na svom Instagram profilu je objavila fotografiju uz zanimljiv opis.

Mnoge kolege su joj čestitale, a fotografijom koju je objavila pokazala je kako bi trebalo da izgleda jedna mlada mama.

"Još jedno životno poglavlje je završeno. Ok, nije uvijek bilo onako kako si željela, kako si maštala, i samo ja znam koliko je trebalo roze boje da svakom sivom tonu dodaš malo magije... Ali je uvijek i zauvijek sve bilo iz čistog srca i zbog toga sam ti beskrajno zahvalna, beskrajno sam ti zahvalna na svakom osmijehu, svakoj suzi, porazu, pobjedi, jer si sada više nego spremna da zagrliš sve ono što odavno spremam za tebe. Srećan rođendanko, draga moja! ", napisala je Nikolina u opisu fotografije.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track