GODINAMA NISAM ŽELELA DA DOĐEM U TVOJU EMISIJU! Jana sasula Sanji Marinković sve u LICE, a evo kako je voditeljka REAGOVALA!
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

iskrena

GODINAMA NISAM ŽELELA DA DOĐEM U TVOJU EMISIJU! Jana sasula Sanji Marinković sve u LICE, a evo kako je voditeljka REAGOVALA!

Stars -

Pevačica Dragana Jana Todorović gostovala je u emisiji Sanje Marinković, a tom prilikom je istakla da je par puta izbegla gostovanje kod nje.

- Bila sam u tvojoj emisiji pre deset godina tačno. Gledala sam tu emisiju i rekla sebi "neću skoro otići kod Sanje u emisiju", ne zbog tebe, ti si bila fenomenalna, nego sam ja u toj emisiji bila slika bez tona. Nisam puno pričala i imala sam veliku tremu - rekla je Jana.

- Znam da je trebalo posle jedno vreme da dolaziš. Znači ti si me izbegavala? - dodala je Sanja.

Sanja Marinković
foto: Pritnscreen

- Pa, tako nekako. Izvoljevala sam - priznala je pevačica.

- E neka si mi rekla! - rekla je voditeljka kroz osmeh.

Jana je potom priznala da je očarana time što je uprkos velikom strahu od korona virusa i čitave situacije koja je zadesila planetu uspela da ostane pozitivna.

- Ja sam bila očarana sobom i svojim pozitivnim mislima, zato što ne mogu da verujem da sam to ja, zato što sam sve vreme bila pozitivna. Kao da sam izazivala da će se ovo desiti, pošto mi je porodica falila, da sam sa detetom u kući, da smo svi u kući, na okupu... Time sam bila očarana, slobodno mogu da kažem. Posle kiše dođe sunce, nadamo se boljim vremenama", iskrena je bila Jana u emisiji "Magazin IN".

Jana Todorović
foto: Printscreen/Magazin In

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track