DRAGANA MITAR UHVAĆENA SA EDISOM! Pukla tikva sa biznismenom, pa se vratila BIVŠEM, a evo gde je viđena sa njim i sinom JOCOM!
Foto: Printscreen

NEOČEKIVANO

DRAGANA MITAR UHVAĆENA SA EDISOM! Pukla tikva sa biznismenom, pa se vratila BIVŠEM, a evo gde je viđena sa njim i sinom JOCOM!

Stars -

Bivša modelsica Dragana Mitar nedavno je uživala na luksuznoj destinaciji sa novim dečkom, poznatim biznismenom, a sada je uhvaćena u društvu bivšeg ljubavnika, Edisa Fetića.

Nakon što su izašli iz "Zadruge", Dragana Mitar i Edis Fetić nisu bili u dobrim odnosima. Prekinuli su romansu, a bivša modelsica je našla novu ljubav, biznismena Đorđa, sa kojim je nedavno išla na luksuzno letovanje u Egipat.

Dragana Mitar, Edis Fetić
foto: Printscreen

Kako je istakla, on joj je posle mesec dana zabavljanja poklonio automobil. Ipak, ta veza je pukla! Dragana je uhvaćena kako šeta sa Edisom po tržnom centru u Beogradu, a tu je bio i njen sin Joca.

Zajedno su šetali, kupovali i delovali srećno i nasmejano. Bivša rijalitija učesnica je na pitanje da li se viđa sa Edom odgovorila:

Dragana Mitar
foto: Kurir

"Ni u kakvom. Niti se čujemo, niti se viđamo. On mene ne zanima uopšte više."

Kada joj je rečeno da su viđeni u jednom tržnom centru, ona je promenila priču.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

"A to, pa da videli smo se na kratko, popili smo piće, ali nismo ni u kakvim odnosima osim prijateljskim. Ja bih popila kafu i sa bivšim suprugom, a kamoli sa Edom", istakla je ona, pa na pitanje šta joj je dečko rekao na to što ispija kafe sa bivšim partnerima, Dragana Mitar je bila vrlo kratka.

"Nemam dečka. Nisam u vezi već dve nedelje", zaključila je Dragana.

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja