veselo!

STOJA NAPRAVILA ŽURKU U KUHINJI, ZAPEVALA NA SAV GLAS! Pevačica pokazala deo luksuznog doma u Perlezu, pa ZAVRCKALA! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Stojanka Novaković Stoja svoje slobodno vreme provodi uglavnom u rodnom mestu Perlezu gde je i odrasla.

Ona je sada pokazala kako provodi vreme u svojoj kući, i tom prilikom pokazala deo luksuznog doma. Naime, pevačica je izbacila snimak na kome peva i igra u kuhinji, te nema sumnje da joj ne nedostaju nastupi.

Inače, poznato je da Stoja dosta vremena provodi u Perlezu gde je napravila svoju oazu mira, dok u Beograd odlazi zbog poslovnih obaveza.

"Koji ti glas imaš, svaka ti čast", "Stojo, boginjo" i "Napokon nam ponovo pevaš", glasili su neki od komentara.

Pevačica je nedavno pokazala i kako je ukrasila svoje imanje pred praznike, te je tada oduševila prizorom svoje pratioce na Instagramu.

Pošto se dugo nije pojavljivala u medijima, šuškalo se da se pevačica dosta ugojila i da se zato krije. Ipak, ona je nedavno otkrila da ta pisanja nisu tačna.

"Ja uvek jedem i nikada se ne izgladnjujem, lepo i kvalitetno klopam. Mene baš briga za dijete. Kod mene nema reda, kada sam gladna jedem. Međutim sve što pojedem ja i potrošim treniranjem. Nisam iskompleksirana znog mog izgled i veliki sam gurman, a to moja publika zna i ceni. Oni su me voleli i kada sam bila krupnija i kada sam bila tanka", rekla je Stoja u "DeToxic".

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track