TAJKO MOJ, PORED TEBE SAM SE UVEK OSEĆALA POSEBNOM Džejova ćerka NEUTEŠNA: 3 nedelje nakon njegove SMRTI objavila emotivnu poruku!
Foto: ATA images

emotivna

TAJKO MOJ, PORED TEBE SAM SE UVEK OSEĆALA POSEBNOM Džejova ćerka NEUTEŠNA: 3 nedelje nakon njegove SMRTI objavila emotivnu poruku!

Stars -

Marija Ramadanovski, ćerka pevača Džeja Ramadanovskog veoma teško podnosi njegovu smrt.

Ona je bila veoma vezana za oca, a nakon tri nedelje od njegovog odlaska, ne miri se sa porodičnom tragedijom. Sada se na svom Instagramu oglasila, gde je objavila sliku sa ocem, a uz to napisala emotivnu poruku.

"Pored tebe sam se uvek osećala posebnom! Tajko moj, hvala ti za sve", napisala je Marija.

Marija Ramadanovski, Džej Ramadanovski
foto: Instagram, Marina Lopičić

Inače, Marija je odlučila da za oca otpeva pesmu "Teško je živeti" u jednoj novogodišnjoj emisiji koja je posvećena njemu.

“Smogla sam snage da otpevam tu pesmu “Teško je živeti” koju sam pevala pre samo mesec dana sa tatom u emisiji, a sad je pevam za njegovu dušu u emisiji posvećenoj zapravo njemu. Šta sve čoveka zadesi u životu, a da toga nije ni svestan!”, napisala je Marija na svom Instagramu.

Podsećanja radi, Džej je preminuo 6. decembra u 56. godini, usled srčanih problema, a sahranjen je nekoliko dana kasnije u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Džej je iza sebe ostavio bivšu suprugu Nadu, ćerke Anu i Mariju, kao i mnogobrojne hitove.

Džej Ramadanovski, Marija Ramadanovski
foto: Printscreen/Instagram

PRIDRUŽI SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track