ALEKSANDRA I FILIP ŽIVOJINOVIĆ SLAVE GODIŠNJICU BRAKA! On se oglasio, pa poručio: Pre pet godina sam poslao poruku jednoj devojci!
Foto: ATA Images

evo šta joj je poručio

ALEKSANDRA I FILIP ŽIVOJINOVIĆ SLAVE GODIŠNJICU BRAKA! On se oglasio, pa poručio: Pre pet godina sam poslao poruku jednoj devojci!

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug, Filip Živojinović, proslavljaju godišnjicu braka, a tim povodom se Filip obratio na svom Instagram profilu.

Na fotografiji vidimo kako je ljubi, a ova njegova objava pokrenula je veliki broj komentara.

- Pre pet godina sam poslao poruku jednoj devojci. I svaki dan od tada. Srećna godišnjica mama Aleksandra! Volim te - napisao je Živojinović svojoj dragoj, uz sliku koja se dopala mnogima.

Inače, Aleksandra Prijović proteklih devet meseci usled koronavirusa potpuno se posvetila porodičnom životu. Vreme provodi učestvujući u odrastanju sina Aleksandra, uživanju sa suprugom Filipom Živojinovićem, ali druženju sa prijateljima u kućnoj atmosferi. U Novu pevačica je otkrila da li bi se odrekla karijere zbog domaćinstva, a pored toga i brojne druge aktuelne stvari iz privatnog i poslovnog života.

"Što bi moj Braja rekao: ‘Nikada ne bi mogla da vratiš ovo vreme i da ga provedeš sa sinom. Sigurno bi putovala i radila’. Tako da sam ja ovih devet meseci provela sa sinom, i to je ono što mi je najlepše u ovoj godini”, rekla je Aleksandra sumirajući gdinu na izmaku, te dodala da ne bi mogla samo da sedi kod kuće, prima pare i ništa ne radi", izjavila je Aleksandra za "Nova S".

Aleksandra Prijović
foto: ATA Images

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track