BOLJE BRINI O IMPLANTIMA I FILERIMA KOJE IMAŠ U SEBI, NEGO O SASTAVU VAKCINE: Tviteraši napali Zorannah zbog cepiva!
Foto: Pritnscreen

REAGOVALI

BOLJE BRINI O IMPLANTIMA I FILERIMA KOJE IMAŠ U SEBI, NEGO O SASTAVU VAKCINE: Tviteraši napali Zorannah zbog cepiva!

Stars -

Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, izazvala je bes javnosti nakon što je na indirektan način promovisala antivakserski stav i poručila da ona ne želi da primi vakcinu protiv koronavirusa. Korisnici društvenih mreža, naročito Tvitera, osudili su blogerku zbog propagiranja antivakcinaštva i poručili joj da je najbolje da se bavi šminkom i modom, a ne medicinom.

Zorannah
foto: Printscreen/Youtube

Nakon, ali i pre pisanja Kurira o influenserkinom propagiranju štetnosti vakcine protiv kovida 19, veliki broj ljudi osuo je paljbu po njoj. Mnogi smatraju da Zorannah ima pravo da se ne vakciniše, ali da je veliki problem to što propagira taj stav na Instagramu, gde ima skoro 900.000 pratilaca. Čak je i epidemiolog Radmilo Petrović poručio da bi ona trebalo da snosi posledice zbog ovoga jer ima društvenu odgovornost, a sličnog mišljenja su i tviteraši.

Zorannah, Zorana Jovanović
foto: Printscreen Tviter

- Stvarno, jedna ličnost poput Zorane trebalo bi da snosi posledice zbog ove antivakcinaške propagande koju vodi. A osobe koje prate jednu Zorannah sigurno su kompetentni i uskostručni da raspravljaju o ovoj temi, od kojih zavisi budućnost cele planete - napisao je jedan korisnik, dok su joj drugi poručili da se drži onoga što zna - mejkapa.

Zorannah, Zorana Jovanović
foto: Printscreen Tviter

- Ona je tu da nam preporuči neku šminku ili garderobu. Kao što ih kritikujemo za nargile koje reklamiraju, jer utiču na omladinu, isto tako ni ovo nije tema za Instagram, a kamoli za Instagram jedne plitke i neobrazovane Zorannah. Poenta je da neko ko je influenser ne bi trebalo da priča o virusima, vakcinama i tako dalje. Jer nema pojma. S druge strane, bilo je i onih koji su branili blogerku, ali i onih koji su joj poručili da bolje da pazi zbog sastava silikona koje je stavila u sebe, a ne zbog sastojaka u vakcini.

Zorannah, Zorana Jovanović
foto: Printscreen Tviter

- A tek koliko malo se zna o sastavu implantanata i filera koje koristi Zoranin doktor ili bilo koji drugi i o njihovim dugoročnim posledicama na organizam. Izbor je jedno i svako na njega ima pravo, ali drugo je anatemisati jednu stvar argumentom da je upitan njen sadržaj i dejstvo na organizam, dok istovremeno zdušno trpa u sebe isto tako upitan materijal - napisala je jedna korisnica Tvitera, dok su mnogi imali sličan stav:

Zorannah, Zorana Jovanović
foto: Printscreen Tviter

- Ali Zoka, koja ima 70% stranih stvari u sebi, hoda sa infuzijama čim se oseti malo slabije, kači upitnik sa smajlićima i pravi sprdnju od toga. Ja takođe ne želim da se vakcinišem, ali se ne smejem ljudima koji to žele, ne ulazim u njihove razloge.

Zorana Jovanović, Zorannah, Zorana Jovanović Zorannah
foto: Youtube screenshot

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa blogerkom, ali broj poznat redakciji bio je nedostupan.

Stars naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track