PRVI DIGITALNI DOČEK NOVE GODINE: Milica Todorović, Nikola Rokvić i Saša Matić na YOUBOXU
Foto: Promo

PRVI DIGITALNI DOČEK NOVE GODINE: Milica Todorović, Nikola Rokvić i Saša Matić na YOUBOXU

Stars -

Milica Todorović, Nikola Rokvić i Saša Matić održaće online koncert za doček Nove Godine, 31. decembra s početkom od 22h, samo na YOUBOX muzičkoj platformi.

Ovo će biti prvi organizovani digitalni doček Nove Godine, a ovaj fenomenalni trio učiniće da svi gledaoci uđu u 2021. godinu u odličnom raspoloženju.

Ovi popularni pevači će pored svojih najvećih hitova pevati i hitove svojih kolega, kao i razne duetske pesme. Ono što publika može da očekuje od YOUBOX novogodišnjeg koncerta jeste praznična atmosfera sa puno dobre zabave i veselja.

Od 22h do 2h posle ponoći, Milica Todorović, Saša Matić i Nikola Rokvić potrudiće se da gledaoci ostave po strani sve probleme koje nam je donela i uživaju u dočeku 2021. godine.

U susret praznicima, YOUBOX muzička platforma sprema velika iznenađenja. Najveće muzičke zvezde sa naših prostora uveliko rade na osmišljavanju svojih online nastupa te će naše muzičko nebo potpuno biti u YOUBOX znaku tokom predstojećih praznika. Neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja