DŽEHVEROVIĆEVA IMALA TOTALNO BURNU GODINU: Pevačica ređala SKANDAL ZA SKANDALOM, a sve je počelo oko PARA!
Foto: ATA images

EVO ŠTA JOJ SE SVE DEŠAVALO

DŽEHVEROVIĆEVA IMALA TOTALNO BURNU GODINU: Pevačica ređala SKANDAL ZA SKANDALOM, a sve je počelo oko PARA!

Stars -

Teodora Džehverović popularnost stekla učešćem u rijalitiju gde je čak i započela vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem, svoj estradni put krenula je da krči već sa 17 godina, kada se prijavila za najpopularniji šou "Zvezde Granda".

Po svemu sudeći, ovoj mladoj pevačici ovo je jedna od najskandaloznijih godina.

Naime, Teodora je prvo u centru dešavanja bila kada se saznalo da reklamu preko Instagrama naplaćuje 500 evra.

- Zdravo. Reklame naplaćujemo. Da objavimo reklamu sa proizvodom koji mi odaberemo na stori je 500 evra. Da se objavi na fid (na profilu) 700 evra. Srdačan pozdrav - napisala je ona sa svog zvaničnog profila.

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Kasnije se saznalo, da putem reklama može da zaradi nekoliko hiljada evra. Nakon toga, ogromna prašina podigla u javnosti nakon što je doktor Predrag Kon oštro osudio masovna okupljanja na proslavama u Smederevu i Vrnjačkoj Banji, za koje se kasnije utvrdilo da je na njima nastupala pevačica Teodora Džehverović.

- Nisam se pronašla u tome što je pričao. To što je on rekao ne mora da znači da se na mene odnosilo. Još dosta mojih kolega pravi koncerte, tako da je mogao i njima da zameri, a ne samo meni. Radim svoj posao onako kako najbolje znam i gledam da sve funkcioniše u najboljem mogućem redu kada su oprez, mere i higijena u pitanju - rekla je ona jednom prilikom.

Takođe, Goran Cvetanović, prvi čovek Leskovca, održao je hitnu sednicu zbog toga što je pre nekoliko nedelja u jednoj lokalnoj diskoteci trebao da se održi koncert pevačice Teodore Džehverović.

- Apelujem i na vlasnike ugostiteljskih lokala i lokala zabavnog karaktera da otkažu okupljanja. Takva je praksa u drugim gradovima u Srbiji. Posebno apelujem na roditelje da posavetuju svoju decu da ne odlaze na mesta gde sebe mogu izložiti potencijalnom zaražavanju i time ugroziti i sebe i svoju porodicu. Jasno je da se većina nas opustila, ali imam potrebu i obavezu da nas sve podsetim da smo pre samo nekoliko meseci bili potpuno izolovani i onemogućeni da živimo kako smo navikli zbog neznanja i nepoštovanja mera - poručio je on tada na sastanku.

Ovim povodom oglasila se i sama Teodora.

- Dragi ljudi, svima onima koji su želeli da večeras prisustvujem mom nastupu u Leskovcu, želim da saopštim da je nastup otkazan zbog poštovanja predloženih mera Kriznog štaba. Nadam se da ćemo se uskoro družiti u boljoj situaciji i da će sve ovo brzo proći. Volim vas! - napisala je Džehverovićeva u saopštenju.

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Poslednji u nizu skandala, jeste i onaj gde mlada zvezda čestita fanovima rođendan za simboličnih 500 evra. Naime, da bi ona snimila klip u kojem čestita rođendan, mora se izdvojiti 500 evra, a ukoliko neko izabere “lični koncert” sa nekoliko pesama da mu otpeva, tu cena raste. Teodora u tome ne vidi ništa loše i smatra da je cena primerena.

- Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. Da bih bila ovde gde jesam, mnogo para i truda je uloženo. Ljudi me ne vole zato što sam se samo pojavila, već zato što sam snimala pesme i spotove. Za tako nešto je potrebno mnogo novca. Sasvim je normalno da neko naplati za ono što je radio i ulagao. Problem je kada pevam, problem je kada reklamiram stvari, problem je kada pristanem na ovakav projekat, a od čega mislite da živim? - besna je Teodora jer se na društvenim mrežama i u komentarima digla pompa zbog cene za koju mnogi misle da je visoka, te dodaje:

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Premijera

- Da li mene neko pita od čega ću platiti naredne projekte, kada ne radimo kako treba od marta meseca? Ovo je u svetu normalno, postoji aplikacija da kupite čestitku od poznatih ličnosti. Ako ljudima koji imaju milione nije problem da naplate, zašto mi ne bismo to uradili? Biti poznat nije hobi, već posao, i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali! - rekla je ona pre nekoliko nedelja.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track