SAMO VESELO

CRVENE ČIZME DO BUTINA I DEKOLTE! DRAGANA MITAR DOMINIRA: Evo šta SLAVI bivša modelsica i ko joj pravi društvo! I on se SKOCKAO!

Stars -

Dragana Mitar ima dvostruki razlog za slavlje. Naime, bivša rijaliti učesnica i članica grupe "Models" slavi 30. rođendan.

S obzirom na to da su prethodnih godina bili razdvojeni zbog rijalitija, ovaj rođendan provodi sa njenim najdražim muškarcem u životu, sinom Jovanom.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

Dragana Mitar izabrala je dugačke, crvene čizme koje je uparila sa košuljom u istoj boji, a mali Jovan takođe je nosio crveno. Ona je na Instagram objavila nekoliko snimaka iz provoda, a napisala je da joj je ovo najbolji rođendan ikad.

Dragana Mitar
foto: Printscreen/Instagram

Dragana je nedavno imala estetsku korekciju nosa, i zadovoljna je rezultatom.

"Mnogi osuđuju plastičnu hirurgiju, a ja nemam ništa protiv estetskih korekcija, svako treba da menja na sebi ono sa čim nije zadovoljan. Ja sam dugo želela da uradim ovu intervenciju. Čitavo osoblje bolnice u kojoj sam se operisala je divno, a i doktor koji je radio intervenciju. Sve je prošlo u najboljem redu, osećam se fantastično, za par dana skidam zavoje pa očekujem baš ono o čemu sam maštala", rekla je tada Dragana Mitar za "Alo".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track