OD DEČKA SAM DOBILA ONO ŠTO SAM TRAŽILA! Kaća Grujić sumirala 2020: Otkrila na čemu je ZAHVALNA, pa progovorila o POKLONIMA!
Foto: Printscreen/Instagram

otkrila

OD DEČKA SAM DOBILA ONO ŠTO SAM TRAŽILA! Kaća Grujić sumirala 2020: Otkrila na čemu je ZAHVALNA, pa progovorila o POKLONIMA!

Stars -

Pevačica Katarina Grujić već neko vreme uživa u vezi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a sada je istakal da joj je upravo on obeležio godina iza nas.

- Mislim da je to godina koja je na sve uticala veoma loše i da nije jedna od onih na koju možemo biti ponosni. Ipak, za mene je ona bila lepa, jer mi je donela najlepšu stvar - ljubav - rekla je Katarina, a potom otkrila šta je sebi poželela u ovoj godini:

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Instagram

- Možda zvuči kao kliše, ali svake godine želim samo zdravlje, ljubav i sreću! To su stvari koje su najbitnije, a koje ne možemo da kupimo i ne možemo ih imati uvek. Deda Mraz ima moj spisak želja, i on nije predugačak. Od dečka sam već dobila ono sto sam tražila, ali vam ne mogu otkriti o čemu je reč.

Na pitanje čemu ju je naučila situacija s korona virusom koja je sve pogodila, Kaća je odgovorila:

- Pandemija je donela sa sobom i ružne i lepe stvari. U prethodnoj godini sam imala priliku da više vremena provedem sa porodicom, da se posvetim sebi, da radim na sebi i svom zdravlju. Kao neko ko godinama „živi u koferu“ i nikada nije kod kuće, iskoristila sam ovo vreme za druženje sa porodicom i prijateljima. Shvatila sam da bez njih, kao i bez zdravlja, ništa nema smisla - zaključila je pevačica.

Katarina Grujić
foto: Printscreen/Magazin In

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track