objavila snimak

ĐUBRE MALO: Teodora Džehverović se ovim rečima javno obratila dečku Ninu! Pevačica imala veliki povod za TO! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Nino Čelebić već neko vreme uživaju u ljubavi, a sada se ona javno obratila.

Naime, Nino danas proslavlja rođendan, a Teodora je objavila video snimak iz auta, gde su se držali za ruke. Uz video snimak je napislala:

"Srećan rođendan, đubre malo", napisala je Teodora.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Inače, nedavno je kao bomba odjeknula vest da je popularnu pevačicu Teodoru Džehverović verio dečko, košarkaš Nino Čelebić! Navodno, prosidba je pala na snimanju jedne novogodišnje emisije, a da će se Nino odlučiti za taj korak nije znao niko iz njihovog okruženja.

Teodorina majka Gordana ostale je iznenađena kada je čula za to.

"Molim, kad to? Šta se piše? Ja ne znam ništa o tome. Danas baš puno šijem, nisam ništa u toku, znam da ide sa snimanja na snimanje danas, svratila je samo kući nakratko po neku košulju i da jede, pa je opet izašla... Ali ništa mi nije rekla, možda je ovo iznenađenje i za mene. Iskreno, sviđa mi se što je ona pozitivna, nema više onog da se krije, nema stresa,svađa. Opušten je, meni je bitno da pozitivno deluje na nju"iznenađena je bila Gordana, a onda se javila i Teodora, koja je odmah rekla da li je to istina ili ne.

"Nije istina, javila bih ja! Svakako, hvala vam što ste hteli da čestitate, ali nije istina, polako, polako", ljubazno je, kroz osmeh, priznala Teodora.

Gordana Džehverović, Teodora Džehverović, Nino Čelebić
foto: Damir Dervišagić, ATA images

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track