KONAČNO

ALEKSANDRA BURSAĆ STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE! Progovorila o PLJAČKI i otkrila da li njen BIVŠI stoji iza toga (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Vest da je Aleksandra Bursać opljačkana u novogodišnjoj noći iznenadila je sve, a kako kaže iz kuće su joj odnete vredne stvari.

U trenutku pljačke Aleksandra je bila nedaleko od stana kod drugarice, a kako kaže, sve vredno što je imala, odneto joj je.

-Srećna sam što nisam bila tu. Novac, torbe, parfemi... U pitanju je veća količina novca, i sad kad ne radimo, malo teže mi je palo.

Kako su mediji preneli, Aleksandra, navodno, najviše sumnja na svog bivšeg momka, a pevačica je konačno progovorila o ovim spekulacijama.

- Mnogo ti hvala za to pitanje, baš da razjasnim to, dečko nema nikakve veze sa tim. Ni na koga ne sumnjam, pogotovo ne na blisku osobu sa kojom sam se zabavljala i sa kojom sam bila u vezi. Provalile su nepoznate osobe, koje su ušle kroz prozor, a izašle na vrata, koja sam ja zatekla kad sam došla - zaključuje pevačica koja kaže da nema više straha.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track