NAJBITNIJE JE DA MI JE GLAVA NA RAMENIMA! Aleksandra Bursać i dalje u STRAHU posle pljačke za Novu godinu!
Foto: Pritnscreen

nije joj svejedno

NAJBITNIJE JE DA MI JE GLAVA NA RAMENIMA! Aleksandra Bursać i dalje u STRAHU posle pljačke za Novu godinu!

Stars -

Prava drama odigrala se u domu mlade pevačice Aleksandre Bursać baš za Novu godinu.

Naime, njen stan opljaškan je za doček, a iz stana odnet joj je novac, nakit, ali i sve skupe stvari koje je imala. Aleksandra je sada progovorila ponovo na ovu temu, te se prisetila nemilog događaja.

Aleksandra Bursać
foto: Instagram screenshot

"Bila sam na proslavi sa društvom, kad sam došla, zatekla sam otvorena vrata stana, ne znam šta mi je bilo, ali ušla sam bez straha, znala sam da se nešto ružno dogodilo, zatekla sam stan razbacan, ukrali su sve što je bilo vredno. Najbitnije mi je da ih nisam zatekla i da mi je glava na ramenima", navela je Aleksandra.

Aleksandra se odmah nakon pljačke oglasila za Kurir, te je istakla da se veoma plaši otkako su joj provalili stan.

"Jeste sve je tačno. Odneli su sve, sav novac, vrednosti, torbe, parfeme... Dosta stvari, sve što imam vredno. Ne smem nista da dajem zbog policije, ali sam juce postavila kamere. Sad me je baš strah iskreno", rekla je pevačica.

"Iz stana je po prijavi pevačice odneto oko 4.000 eura, 450 konvertibilnih maraka i nekoliko ženskih parfema u vrednosti oko 1.000 eura. Aleksandra je izjavila da sumnja na bivšeg momka, koji ima ključ od stana. Na ulaznim vratima nema oštećenja. U toku je rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja", otkrio je izvor za Pink.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track