ZBOG KOVID ELITE JE VESNA DEDIĆ REŠILA DA PROGOVORI: Sanja je ugrozila moju PROFESIJU I ČAST!
Foto: Dragana Udovičić

puklo prijateljstvo

ZBOG KOVID ELITE JE VESNA DEDIĆ REŠILA DA PROGOVORI: Sanja je ugrozila moju PROFESIJU I ČAST!

Stars -

Prijateljstvo između Vesne Dedić i Sanje Marinković, dugo više od dve decenije, prekinuto je pre godinu dana. Ovo nam je potvrdila voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" i otkrila da ju je afera "kovid elita" navela da se javno oglasi.

Vesna Dedić
foto: Aleksandar Jovanović

Kao bomba je odjeknula vest da se jedno od najjačih estradnih prijateljstava raspalo i da više ne postoji, iako razlozi za to nisu poznati, a obe voditeljke ne žele da navode razloge. Ipak, kako smo saznali od izvora bliskih njima dvema, navodno Sanja nije ispoštovala dogovore koje je imala s Vesnom, što je nju povredilo. Iako joj je dala drugu šansu tada, Marinkovićeva i dalje nije ispunila ono što je trebalo, zbog čega je Dedićeva odlučila da stavi tačku na njihov odnos. Tim povodom smo kontaktirali sa Vesnom, koja nam je priznala da se više ne druži sa Sanjom.

Vesna Dedić
foto: Damir Dervišagić

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim - počela je Vesna, a na pitanje šta je konkretan razlog prestanka druženja, s obzirom na to da traje duže od godinu dana, kratko je rekla:

- O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista - rekla nam je Vesna.

Ona takođe nije želela da komentariše ni to što je Sanja gotovo negirala da se ne druže, već da su se samo udaljile, ali je rekla i da nema šanse da se pomire.

- Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje - ne, nikada! - rekla nam je Vesn

Sanja Marinković
foto: Ana Paunković

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Sanjom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Dan ranije ona je za domaće portale pokušala da ublaži priču. - Vesna i ja smo bile veoma bliske koleginice od 1996. godine. Kao što se dešava da se stavovi, razmišljanja, interesovanja i odnosi u životu svakog od nas s godinama menjaju, tako se i dinamika naših odnosa promenila - rekla je Sanja.

Kršenje mera

Bile u restoranu posle 20 sati

Sanja je krajem decembra prošle godine objavila slike iz jednog beogradskog restorana, u kom su joj društvo pravile kolege Minja Miletić i Drago Jovanović. Njihovo druženje prošlo bi neopaženo da voditeljka nije ispod fotki napisala "kovid elita" i "malo zabave nije ubilo nikoga", zbog čega je izazvala bes javnosti. Sanja je ubrzo obrisala sporne fotografije i pravdala se da su nastale mnogo pre objavljivanja i da nije prekršila meru zabrane okupljanja u zatvorenom prostoru nakon 20 sati. Međutim, slike su je demantovale, jer se na jednoj od njih jasno vidi Dragov sat, na kojem je uveliko prošao 21 sat.

Kako je Dedićeva iste večeri bila u tom lokalu, gde je sa četvoro prijatelja obeležila svoj rođendan, mnogi su i nju osudili, uprkos činjenici da je nema na spornim slikama.

Sanja Marinković
foto: Instagram

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track