SVAKO VODI NEKU BITKU U SVOM ŽIVOTU! Sanja Marinković ŽALI što se posvađala sa Dedićkom?! Novom objavom sve IZNENADILA (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

puklo prijateljstvo od 25 godina

SVAKO VODI NEKU BITKU U SVOM ŽIVOTU! Sanja Marinković ŽALI što se posvađala sa Dedićkom?! Novom objavom sve IZNENADILA (FOTO)

Stars -

Voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić stavile su tačku na svoje prijateljstvo dugo 25 godina.

Naime, njih dve su se udaljile u decembru 2019. godine, a kako se spekuliše, Sanja je navodno povredila dugogodišnju prijateljicu i koleginicu.

Sanja Marinković, Vesna Dedić
foto: Dragana Udovičić

No, Sanji je očigledno veoma teško zbog toga što je posle 25 godina izgubila osobu kojoj se redovno poveravala u životu, te je postavila fotografiju na Instagramu sa citatom iz romana Vesne Dedić.

- Optimizam je stvar emotivno inteligentnog ponašanja. Svi smo mi skloni da verujemo da je drugima lakše, da su komšije srećnije od nas, da ličnosti koji se osmehuju sa naslovnih strana vode lepše živote, da su im domovi topliji i sređeniji i da je sve u bojama ljubavi i zadovoljstva. Sigurna sam da svako koga sretnete vodi neku bitku u svom životu. (P.S. Plišani medvedići pomažu i ublažavanju simpotoma stresa i zabrinutosti, zato i nema razloga za brigu ukoliko ih deca obožavaju). Kako vi ublažavate simptome vašeg stresa? - glasio je status voditeljke.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track