RAZBILA MU KOLA, POCEPALA MU USNU PA GA PENZIONISALA: Ljupka Stević prebolela generala Simića pa otkrila da li ima novog dečka
Foto: Kurir

sve iza nje

RAZBILA MU KOLA, POCEPALA MU USNU PA GA PENZIONISALA: Ljupka Stević prebolela generala Simića pa otkrila da li ima novog dečka

Stars -

Pevačica Ljupka Stević, koja je slupala kola dugogodišnjem dečku generalu Dragiši Simiću jer ju je navodno prevario, a udarila ga je tako da mu je pocepala usnu, priznala je da ga je prebolila iako još nije našla dečka.

Ona je bez dlake na jeziku otkrila da li je uvek priželjkivala da ovoliko bude u centru pažnje.

"Kako nisam, maštala sam o ovome ceo život. U međuvremenu se čak nisam nikome ni zamerila. Dobra sam devojčica”, rekla je Ljupka, pa otkrila da li ima nekog dečka.

Dragiša Simić
foto: screenshot Pink tv

“Nisam našla nikog. Zapravo, ja ne tražim nego čekam da on nađe mene. Ja sam dama i priželjkujem novog muškarca, pa kako bude biće. Prebolela sam bivšeg”, otkrila je pevačica.

Lepa pevačica se osvrnula i na svoju karijeru, pa nam je istakla kada možemo da očekujemo novu pesmu.

“Iskrena da budem, nemam nameru više da objavljujem pesme kao do sada. S obzirom na to da su sve moje pesme autobiografske, ja ću u narednoj sebi predvideti lepu budućnost, a ne kao da sada, sve nešto loše”- rekla je Ljupka u emisiji Detoxic.

Ljupka Stević
foto: Kurir Televizija

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track