Najnovije vesti

ZLATA PETROVIĆ O ESTRADNOM DRUŠTVU KOJE SE RASPALO! Sve se poremetilo, samo sa Gocom Božinovskom sam ostala u kontaktu!
Foto: Printskrin / Premijera

družila se i sa brenom

ZLATA PETROVIĆ O ESTRADNOM DRUŠTVU KOJE SE RASPALO! Sve se poremetilo, samo sa Gocom Božinovskom sam ostala u kontaktu!

Stars

Pričajući o tome kako je donela odluku da ne ide na zimovanja i letovanja tokom pandemije korona virusa, pevačica Zlata Petrović se dotakla i estradnog društva koje je raspalo.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

- Nisam kao neke moje kolege koje putuju u vreme korone. Tu sam kod kuće, ukoliko se uželim da prošetam, izađem napolje i opet se vratim u kuću. Ne volim nešto zimu i hladnoću da bih putovala na planinu. Ranijih godina sam išla na Kopaonik sa Brenom, Gocom (prim.aut. Božinovskom), Sanjom Đorđević i ekipom - počela je Zlata izlaganje.

- Sada više nema ni društva. Nestalo je. Ja sam ostala u kontaktu samo sa mojom Gocom i to je to. Mi smo nekad sa Brenom letovale non-stop zajedno. Žene i deca uglavnom. Imale smo vremena i samo smo putovale. Sada se nešto desilo kod ljudi i sve se raspalo. Nema više tih druženja koja su trajala bukvalno 24 sata.

- Sada samo sa Božinovskom letujem u Sutomoru u kući kod njene sestre. Da vam kažem nešto, svi su u obavezama. Eto pitam mog sina koji ima 21. godinu gde mu je društvo, gde su devojke, a on mi kaže da je sve u materijalnim stvarima. Devojke više neće da izađu u kafić na kafu, nego hoće da idu po Hiltonu i Maldivima - dodala je Petrovićeva za "Star", a prenose mediji.

- Sve se poremetilo. Moj sin ima sve uslove, ali ne želi da kupuje ljubav i društvo. Ja sam, bre, sa mojom Gocom delila jednu paštetu u podrumu, možda zato naše prijateljstvo toliko traje. Finansije i materijalne stvari su razdvojile ljude i otuđile ih. Znate šta, Brena žena ima svoje obaveze. Otkad je korona zavladala, mnogo češće je van Srbije.- Putuje dosta, pa dođe na kratko u Srbiju da vidi decu. Vidim da je sad na Maldivima. Nije mi poslala razglednicu, mislim da je prošlo vreme toga - zaključila je pevačica.

Zlata Petrović
foto: Printscreen/Magazin In

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/Star/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...