au!

ANABELA PROSLAVILA ROĐENDAN, A SAMO MARKA NIJE ZVALA! Luna objavila snimke sa slavlja, Miljković ni na VIDIKU! VIDEO

Stars -

Pevačica Anabela Atijas proslavila je 46. rođendan sa trudnom ćerkom Lunom Đogani, a na snimcima se ne pojavljuje se Lunin verenik Marko Miljković, koji očigledno nije bio tu.

Anabela Atijas
foto: Pritnscreen

Luna je na svom Instagramu podelila deo atomosfere, te je pokazala da je njena majka oduvala svećice zajedno sa bivšim rijaliti učesnikom Savom Perovićem, s obzirom da im je rođendan istog dana.

Anabela Atijas
foto: Pritnscreen

Njih dvoje imali su čokoladne torte i šampanjac, a dok ih je Đoganijeva snimala tokom rođendanske pesme, njih dvoje nisu skidali osmeh sa lica.

Marko očigledno nije bio na okupljanju povodom njihovog rođendana. Kao što je poznato, zbog mnogobrojnih svađa u rijalitiju Marko i Anabela nisu bili u dobrim odnosima, a pevačica je istakla da njihov odnos ide normalnim tokom i da će vreme odraditi svoje.

- Sve ide normalnim tokom. Ipak ćemo svi biti vezani tim detetom, ali vreme će odraditi svoje. Kada bude postao otac jedne devojčice, shvatiće da sve što sam radila nije bilo iz mržnje. To je sve bila ogromna ljubav prema mojoj ćerki - ispričala je Anabela ranije.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track