IZBEGLA SUSRET! Rasta po izlasku iz zatvora prvo pozvao bivšu suprugu Anu: Ona nije otišla da ga vidi!
Foto: Ana Paunkovic, Damir Dervisagic

predala mu ćerku samo

IZBEGLA SUSRET! Rasta po izlasku iz zatvora prvo pozvao bivšu suprugu Anu: Ona nije otišla da ga vidi!

Stars -

Prvo što je Stefan Đurić Rasta uradio kad je napustio pritvor u Centralnom zatvoru, gde je proveo oko četiri meseca, bio je poziv bivšoj supruzi Ani Nikolić.

Iako je odmah poslala ćerku kod bivšeg muža, koji je želeo da je vidi, Nikolićeva nije htela da s njim razgovara uživo jer su doskoro bili u sukobu.

Prema rečima izvora Kurira, reper je od nje tražio da se vide kako bi porazgovarali nakratko i da od nje preuzme dete. Ali Nikolićeva nije bila voljna da mu u potpunosti izađe u susret. Ana je Rasti rekla da se ne oseća dobro i da nije u stanju da se vidi s njim, ali je rado pristala da mu preda ćerkicu, koji je on jako poželeo, s obzirom na to da je dugo nije video. Navodno, njih dvoje nisu pričali o tome šta se i kako desilo od trenutka kada je reper uhapšen zbog posedovanja droge, ali je on Ani rekao da se oseća dobro i da očekuje da se sudski proces brzo završi.

Stefan Djuric Rasta
foto: Ana Paunkovic

Po unuku stigla baka

Naposletku, dogovor je postignut da po devojčicu dođe Đurićeva majka Slađana, koju je dovezao vozač. Potom su otišli do zgrade na Vračaru u kojoj žive Rastini roditelji i tamo su svi zajedno proveli noć. Susret s ćerkom za repera je bio izuzetno emotivan. Kako kaže naš sagovornik blizak porodici Đurić, on je, kad je video Taru, čak i zaplakao, ali se brzo pribrao, jer nije želeo da se ona oseti neprijatno i nelagodno. Celo veče su se igrali, a Stefan je svojoj mezimici obećao da se više neće odvajati od nje.

Stefan Djuric Rasta
foto: ATA Images

Različiti pogledi

Podsetimo, Ana i Rasta bili su u vrlo zategnutim odnosima pre nego što je on uhapšen, o čemu je Kurir pisao. Najčešće su se svađali oko vaspitanja deteta, jer su imali različite poglede i shvatanja, mada je bilo čarki i zbog drugih stvari. Prema rečima našeg izvora, ratne sekire su, barem privremeno, zakopali kada je on završio iza rešetaka. Od kada traje njihovo nerazumevanje, komuniciraju isključivo preko Rastine majke Slađane ili preko dadilja.

Reper je uhapšen u oktobru i policija je kod njega tada pronašla oko 600 grama skanka. On je na saslušanju priznao da je droga njegova i da ju je držao radi lične upotrebe. Navodno, tada je rekao da je napravio veliku zalihu u stanu koji je iznajmljivao zbog koronavirusa. Prilikom hapšenja policija je u njegovom donjem vešu našla drogu, a marihuana se nalazila i u njegovom kupatilu, u mašini za veš. - Nabavio sam nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje - rekao je, ali iz razloga bezbednosti nije želeo da otkrije od koga je kupio drogu, koju je, kako je rekao, platio oko 2.000 evra.

Ana pati za ocem Tari se vratio tata, a ja...

Možda Ana nije htela da vidi oca svog deteta, ali to ne znači da nema razumevanja za odnos između njih dvoje. Naprotiv. Kad je saznala da će njen bivši izaći na slobodu posle dužeg vremena, ona je na svom Instagram profilu objavila emotivan status u kojem se prisetila svog oca. - Kada bi znao koliko mi sada nedostaješ. Tari se vratio njen tata, a ja... Sve što imam, sve je laž i sve bih dala sad za jedan minut sa tobom! - objavila je Nikolićeva.

Kurir / Aleksandar Panić

Foto: Ana Paunkovic, Damir Dervisagic

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja