Najnovije vesti

JAŠAR NA SCENI STALNO NOSI PUNĐU! Sad pokazao kako izgleda kad pusti KOSU i svi u NEVERICI (FOTO)
Foto: Sonja Spasić

hit na društvenom mrežama

JAŠAR NA SCENI STALNO NOSI PUNĐU! Sad pokazao kako izgleda kad pusti KOSU i svi u NEVERICI (FOTO)

Stars

Pevač Jašar Ahmedovski tokom svoje karijere uvek je bio poznat po dugoj, crnoj kosi koju je nosio vezanu u punđu ili rep na svim javnim nastupima.

Međutim, sada je odlučio da je predstavi javnosti u drugačijem izdanju.

Jašar Ahmedovski
foto: Printscreen

Naime, Jašar je pokazao svima na Instagramu kako izgleda kada pusti kosu, koja mu je skoro do pola leđa. 

Jašar Ahmedovski
foto: Printscreen

Podsetimo, neke od njegovih najpoznatijih pesama su "Koja žena prokle mene", "Jednoj ženi za sećanje dugo", "Ti pripadaš samo meni", "Dečak zaljubljeni", "Jagnje moje malo", "Kad sveća dogori", "Moj bagreme beli", „Ništa vreme promenilo nije"....

Jašarev kum je vlasnik Grand produkcije Saša Popović. Mlađi Jašarov brat, Ipče Ahmedovski takođe pevač je stradao u saobraćajnoj nesreći 1994. godine. Njemu je Jašar posvetio pesmu „Tamo si ti“. Oženjen je Snežanom sa kojom živi u Beogradu.

Često komponuje pesme za sebe, ali i za kolege kojima ne naplaćuje ovu uslugu. Tvrdi da bi za kvalitetnu pesmu dao i 50.000, a ne štedi ni na markiranoj odeći i dobrim kolima. Jedan je od retkih pevača koji karijeru gradi na pesmama, glasu i iskrenim emocijama pa iza sebe nema nijedan skandal, niti bilo šta zbog čega bi se stideo. Pevačku karijeru je započeo pesmama „Svako svome mora da se vraća“, „Sudbina je moja u rukama njenim“, „Kad odrastem, ženiću te“ i „Verujem u tebe“ koje je objavio 1981. godine za Jugodisk.

Jašar Ahmedovski
foto: Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...