JOVANINI DRUGARI NAPRAVILI SAČEKUŠU NJENOM PROFESORU?! Misica nije mogla da položi ispit, a oni odlučili da ga PRETUKU?
Foto: Printscreen

haos

JOVANINI DRUGARI NAPRAVILI SAČEKUŠU NJENOM PROFESORU?! Misica nije mogla da položi ispit, a oni odlučili da ga PRETUKU?

Stars -

Jovana Ljubisavljević, aktuelna učesnica "Zadruge", u više navrata je pominjala da je fakultetski obrazovana. Ona je završila ekonomiju, a kako domaći mediji prenose jednom profesoru je navodno napravila sačekušu nakon što ju je navodno sedam puta oborio na ispitu.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen

- Jovana je bila dobar student i većinu ispita je polagala na vreme. U četvrtoj godini je imala problem sa nekoliko predmeta, a jedan ispit nikako nije mogla da položi. U pitanju je predmet kod jednog starijeg profesora. Ti predavači traže da se sve zna za desetku, a ako se sitnica propusti, odmah obaraju na ispitu. Jovana je više puta izlazila na polaganje, mislim da ju je oborio sedam puta. Uvek sve nauči, bila je vredna, ali je on, iz nekog razloga nije voleo - priča navodno Jovanina dobra drugarica.

Jovana se navodno potom obratila svom drugu, koji je Jovani za ljubav, ali bez njenog znanja rešio da se navodno osveti profesoru:

- Jovana je posle tolikog obaranja izgubila živce. Bila je besna na profesora i rekla je drugu: "Više ne mogu da trpim iživljavanje, ovo je strašno. Zbog njega mi dođe da napustim fakultet. Nemoćna sam!" Onda je njen prijatelj odlučio da se obračuna sa njim - kaže misicina navodno drugarica i nastavlja:

- Taj drug je angažovao neke prijatelje, sa kojima se dogovorio da ga premlate, ali da ne završi sa težim povredama. Presreli su ga uveče oko 21 sat, kada je izašao do marketa. Udarali su ga pesnicama i lupali mu šamare, pa su pobegli.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/S.Telegraf/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track