NATAŠA RADAN BILA NA METI 3 MANIJAKA, POKUŠALI DA JE SILUJU?! Rijaliti učesnica krije TRAUMU, jedva se SPASLA?
Foto: Printscreen/Zadruga

JEZIVO

NATAŠA RADAN BILA NA METI 3 MANIJAKA, POKUŠALI DA JE SILUJU?! Rijaliti učesnica krije TRAUMU, jedva se SPASLA?

Rijaliti -

Učesnica četvrte sezone rijalitija Nataša Radan navodno je doživela veliku neprijatnost kada je napadnuta dok je putovala za Beograd iz Leskovca od strane trojice muškaraca.

Kako saznaju mediji nju su trojica muškaraca navodno pokušala da siluju čim se smestila u autobus, a uspela je da se navodno odbrani kada je jedog od njih šutnula u međunožije i počela da vrišti na sav glas.

Nataša Radan
foto: Printscreen

Ona se navodno dugo borila sa traumom koju je navukla nakon što su je napali manijaci. Bila je četvrta godina srednje škole, a u Beograd je krenula drugarici u posetu. Nataša je navodno ušla u autobus, smestila se na jedno od zadnjih sedišta i stavila slušalice, imala je naočare i nije primetila da su je tri lika pratila još od kad je čekala autobus na peronu da dođe.

Radanova je tada navodno pustila muziku, a oni su se mirno smetili iza nje i sve isplanirali. Jedan je seo na sedište ispred nje a ovaj što je bio iza stavio joj je ruku da ne vrišti. Nataša je navodno imala hrabrosti da dozove vozača iako joj je nož navodno bio za grlom. Kako izvor kaće, dirali su je svuda po telu i pokušali su da imaju s*ks.

Nataša Radan
foto: Printscreen

Ona se navodno spasla tako što je uspela da šutne jednog od njih i da dozove vozača, a tek tada je vozač shvatio šta se dešava. On i jedan putnik navodno su pritrčali da joj pomognu.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ/S. Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track