JEZIVO I BOLESNO! MAJU SAM TUŽILA: Ana hoće na sud sa Marinkovićevom, pa priznala da se operisala iz želje da izgleda kao LUTKA!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Ami Dži šou

ISKRENO

JEZIVO I BOLESNO! MAJU SAM TUŽILA: Ana hoće na sud sa Marinkovićevom, pa priznala da se operisala iz želje da izgleda kao LUTKA!

Stars -

Maja Marinković sudeći prema komentarima mnogih neodoljivo podseća na Anu Korać posle svih plastičnih operacija koje je uradila.

Nekadašnja rijaliti učesnica Ana otkrila je da je Maju tužila, kao i da osim izgleda, Maja kopira i njeno ponašanje. Ništa Koraćevoj ne bi bilo čudno da je Maja ne mrzi.

Ana Korac
foto: Printscreen/Ami Dži šou

"Isti kupaći, haljine, iste štikle. Devojka mi se divi, ali me mrzi u isto vreme. Ona je kupila apsolutno sve što i ja. Uvek smo se raspravljale, uvek me ogovara i vređa i opet hoće da bude kao ja. Ne mogu ja tebe da kopiram, a tebe da mrzim!", rekla je Ana u emisiji "Ami Dži šou", pa dodala:

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

"Ja sam uvek bila opsednuta lutkama, nikada nisam imala osobu na koju se ugledam, bila je to Bratz lutka. Nije bila Kim Kardašijan, uvek sam bila svoja i kada sam bila mala, kada sam bila u srednjoj i kasnije. Setila sam se. Gledala sam svoj klip gde sam rekla: 'Jao, zaboravila sam Mići da se javim', a isto to uradila je i Maja kada je ušla. Loša je kopija! Jezivo i bolesno! Nismo ni u kakvim odnosima, tužila sam je."

Ana Korac
foto: Printscreen/ami g

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja