Najnovije vesti

PEVAČ DOŽIVEO PEH ISPRED PRODAVNICE: Šašić vukao teret, pa mu spale pantalone! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

PAPARACO

PEVAČ DOŽIVEO PEH ISPRED PRODAVNICE: Šašić vukao teret, pa mu spale pantalone! (FOTO)

Stars

Željko Šašić pravi je domaćin i ne libi se da prizna da sam obavlja kućne poslove, kao i da sam dekoriše i uređuje mesto gde živi, te da ide i u nabavku. Naš paparaco uslikao je pevača ispred jedne prodavnice nameštaja i stvari za pokućstvo, nakon što je završio sa šopingom.

Željko Šašić
foto: Kurir

Željko je iz radnje izašao punih kolica, ali sa dosta tanjim novčanikom, pa mu je trebalo dobrih 15 minuta da svu robu spakuje u automobil. Ipak, imao je pomoć prijatelja, muškarca nepoznatog javnosti koji mu je asistirao prilikom utovara stvari u gepek, a najviše su se namučili s biljkom, koja je toliko velika da nisu znali gde i kako da je bezbedno stave da se ne bi oštetila.

Željko Šašić
foto: Kurir

Nakon premišljanja i dogovaranja, saksiju su spustili na pod iza vozačevog mesta, a dok ju je pakovao, Željku se dogodio mali peh - spale su mu pantalone, pa su svi prolaznici imali prilike da vide njegov donji veš!

Željko Šašić
foto: Kurir

Pored toga, Šašić je pokazao i da je pustio stomačić, što je i sasvim logično u ovom periodu godine kada ima mnogo praznika.

Željko Šašić
foto: Kurir

Kada su završili sa pakovanjem stvari, pevač je vratio kolica na mesto, a zatim s prijateljem seo u automobil i otišao, verovatno da oplemeni svoj dom novim sitnicama.

Kurir.rs/ Lj. S./ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...