PORODIČNA IDILA

SESTRE RODIĆ BAŠ ZNAJU DA UŽIVAJU! Nataša pokazala svima kako se hrani Šijanova trudna devojka Bojana! (VIDEO)

Stars -

Sestre Rodić mesecima su u centru medijske pažnje zbog svojih uspeđnih veza. One svakodnevno izveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Nataša Rodić danas je objavila snimak koji je privukao veliku pažnju.

Nataša Rodić
foto: Instagram

Naime, Nataša je objavila snimak atmosfere sa ručka na koji je izvela svoju trudnu sestru Bojanu. Rodićeva je uz snimak napisala:

- Ja i trudinica, vreme za ručak.

Bojana Rodic, Natasa Rodic
foto: Printskrin/Instagram

Sestre Rodić pokazale su svoje tanjire, u kojima je bila pasta.

Podsetimo, Bojana Rodić ostala je u drugom stanju sa svojim izabranikom, sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Bogdana je postala snajka porodice Ražnatović, a za Natašu se mesecima spekulisalo da je u vezi sa sinom pevačice Zlate Petrović, Jovanom Pejićem. Goca Božinovska otkad je saznala da će postati baka nije krila sreću, pa je u nedavnom gostovanju u "Sceniranju" otkrila:

- Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - rekla je Goca tada.

Nataša rodić, Bojana Rodić, Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track