PROBUDIO SE MAJČINSKI INSTIKT?

DŽEHVA SLUTI NA TRUDNOĆU? Teodora pokazala kako uživa sa dečkom, podelila snimak obuće za BEBE i zaintrigirala sve! VIDEO

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović redovno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Njene današnje aktivnosti na Instagramu privukle su veliku pažnju.

Teodora Dzehverovic
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je najpre objavila snimke iz automobila na kojima se nalazi sa dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem. Njih dvoje bili su nasmejani i slušali su muziku.

Potom je usledio stori koji je zaintrigirao mnoge. Naime, pevačica je snimila patiku u veličini za bebe, koja joj staje na dlan. Mnogi su se zapitali da li se Teodora samo raznežila pred prizorom, ili možda sluti sebi blagosloveno stanje. Šta je zapravo bio pevačicin motiv da snimi ovo, pokazaće vreme.

Teodora Dzehverovic
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Teodora i Nino obelodanili su svoju vezu tokom leta 2020. godine, i od tad ne kriju koliko su srećni i zaljubljeni. Pevačica je nedavno komentarisala i mogućnost veridbe sa košarkašem:

- I dalje sam mlada za samu sebe. Nas dvoje smo pola godine zajedno, mislim da je prerano da pričamo o tome. Možemo da se šalimo, što je i normalno, ali prerano je da pričamo ozbiljno na tu temu - rekla je Teodora za medije.

Nino Čelebić, Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track