NAKON PRETNJI DA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT, OGLASIO SE JOVICA! Majin bivši verenik progovorio o SNIMCIMA koji su procureli u javnost!
Foto: Printscreen

ogradio se

NAKON PRETNJI DA ĆE MU UNIŠTITI ŽIVOT, OGLASIO SE JOVICA! Majin bivši verenik progovorio o SNIMCIMA koji su procureli u javnost!

Rijaliti -

Nakon što se sinoć i u rijalitiju "Zadruga" saznalo za kompromitujući snimak učesnice Maje Marković, na kojem moli svog bivšeg verenika Jovicu Putnikovića da budu intmni pred njenim sinom, za medije se oglasio Jovica.

Alen Hadrovic, Maja Markovic
foto: Printscreen/Zadruga

- Optužuje mene, a ja s tim nemam veze. Posle udesa koji sam imao, telefon mi je završio na popravci u servisu, a posle Boga pitaj gde su sve te fotke i klipovi iz telefona završili i kako se to proširilo... Ja nisam nigde puštao nikakve snimke, niti pojma imam kako je to dospelo u javnost - objasnio je Jovica, koji je šokiran Majinim pretnjama.

Kada je Maja saznala da su snimci procureli u javnost burno je reagovala i krivicu svalila na Jovicu, pa mu se čak i obratila:

- Znaš kakve ja informacije mogu da iznesem o njemu, mogu da ga ukopam! Odvratan je. Uništiću te kad izađem, j*baću ti mater! Naći ću te, kunem ti se! J*bem dan kada sam ga upoznala, šta mi je uradio... - urlala je Maja, dok ju je Alen smirivao.

Podsetimo, Maja Marković ušla je u rijaliti kao verenica Jovice Putnikovića, ali ga je ostavila nakon njegove saobraćajne nezgode, kako bi ušla u vezu sa Alenom Hadrovićem.

Maja Marković, Jovica Putniković, Alen Hadrović
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track