NISMO BALAVCI PA DA SE LJUTIMO JEDNO NA DRUGO! Iva i Filip uhvaćeni zajedno, progovorili o pomirenju: Znamo šta su nam PRIORITETI!
Foto: Printscreen

OTVORENO

NISMO BALAVCI PA DA SE LJUTIMO JEDNO NA DRUGO! Iva i Filip uhvaćeni zajedno, progovorili o pomirenju: Znamo šta su nam PRIORITETI!

Stars -

Nakon što je pre oko mesec dana kao bomba odjeknula vest da je popularni rijaliti par, koji je obeležio treću sezonu ''Zadruge'', Iva Grgurić i Filip Đukić, raskinuo emotivnu vezu, sada su iznenadili sve!

Naime, Iva je imala gostovanje u jednoj emisije, dok je Filip došao kao njena pratnja. Progovorili su na mnoge teme i otkrili da li su zajedno.

Iva Grguric
foto: Pink Printscreen, Printscreen Ami G

- Ja sam došla da gostujem u emisiji, a Filip je došao jer ne može bez mene. Nismo ponovo zajedno. U odličnom smo odnosu. Saglasno smo se razišli, bilo bi glupo da ne ostanemo u dobrom odnosu. Nismo mi balavci, pa da se ljutimo jedno na drugo. Znamo šta su nam prioriteti, to je trenutno posao i karijera. Ako bude nekih nesuglasica rešićemo ga kroz posao - zaključila je Iva.

Nisu želeli da otkriju tačan razlog zbog kog su stavili tačku na svoju ljubavnu romansu, a ni to da li su ponovo zauzeti van svog odnosa. Dan zaljubljenih neće obeležavati, jer kako kažu, nisu zaljubljeni.

Budući da je Filip pre dve nedelje operisao slepo crevo, otkrio je kako se sada oseća.

- Sve je super, ne osećam bolove, izvadio sma konce. Dobro je prošlo - rekao je Đukić.

Iva Grgurić, Filip Đukić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track