POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI PAPARACO KURIRA: Dragan Bjelogrlić se na Dan zaljubljenih baškari sa suprugom u Majamiju
Foto: Kurir

glumac pobegao u toplije krajeve

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNI PAPARACO KURIRA: Dragan Bjelogrlić se na Dan zaljubljenih baškari sa suprugom u Majamiju

Stars -

Dragan Bjelogrlić i njegova supruga Maja proslavljaju 25 godina braka i tim povodom glumac je odveo lepšu polovinu u Majami.

Prema našim saznanjima, bračni par je u Americi već nekoliko dana i odseli su u jednom od skupljih hotela, gde je smeštaj oko hiljadu evra po danu. Nalazi se na samoj obali mora, poseduje privatnu plažu, na kojoj Bjelogrlići mogu da uživaju po ceo dan. Naš paparaco uspeo je da uslika glumca i njegovu suprugu dok su se sunčali na ležaljkama.

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Kurir

Boravak na Floridi oni su iskoristili i da posete Majinog brata Luku, koji tamo već dugo živi, ali i da se druže s Lepom Brenom i Bobom Živojinovićem. Njih četvoro proslavili su Dan zaljubljenih u jednoj kafani u Majamiju, a pevačica je podelila nekoliko fotografija i snimak na svom Instagramu.

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Kurir

Bjela i Maja će, saznajemo, nastaviti odmor u Meksiku, gde će obići znamenitosti te zemlje i takođe uživati u brojnim letovalištima.

Dragan Bjelogrlic, Maja Bjelogrlic
foto: Damir Dervišagić

Dragan i Maja Bjelogrlić venčali su se 1996. godine i imaju dvoje dece, sina Alekseja, koji je takođe glumac, i ćerku Miju. Maja se retko pojavljuje u javnosti, osim u specijalnim prilikama kada Bjela ima premijere svojih filmova i serija. S obzirom na to da neodoljivo podseća na italijansku glumicu Moniku Beluči, mediji u Srbiji nazvali su je "srpskom Monikom".

Kurir/ Ivan Ercegovčević

Stars Naslovna
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track