DA LI PREPOZNAJETE OVOG STIDLJIVOG DEČAKA? Cela Juga je pevala njegove hitove, a sad otkrio kako je dosegao visine
Foto: Pritnscreen/Instagram

sećanje

DA LI PREPOZNAJETE OVOG STIDLJIVOG DEČAKA? Cela Juga je pevala njegove hitove, a sad otkrio kako je dosegao visine

Stars -

Hari Mata Hari jedan je od najpopularnijih pevača zabavne muzike s prostora bivše Jugoslavije, a neki od njegovih najvećih hitova su pesme "Lejla", "Azra", "Prsten i zlatni lanac" ili "Strah me da te volim".

O privatnom životu retko govori za medije, a sada je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju iz detinjstva.

"Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine, i teši kada povresemeno padnemo” Bred Henri", napisao je uz fotografiju Hari na kojoj su on, sestra i majka.

Podsetimo, pred proslavu svog 60. rođendana otvorio dušu za Kurir i ispričao sve o svojim ljubavima, pesmama i neostvarenim željama.

"Na svet sam došao 16. januara 1961. godine kao drugo dete oca Reufika, mehaničara, i majke Zlate, koja je radila kao blagajnica. Najzanimljiviji događaj u mom detinjstvu vezan je za moje rođenje, jer me je tata ukrao iz bolnice", rekao je sarajevski pevač.

Prvo što pamtim bio je zvuk violine, sevdalinska nošnja i puna kuća ljudi. Moj deda Mehmed Aga Varešanović bio je čuveni pevač sevdalinki, odrastao sam uz njegovu violinu i smatram da mi je on preneo iskrenu ljubav prema muzici. Kad god bi se okupila cela familija, stavljali bi me na kaljevu peć da slušaju i gledaju čudo od deteta jer sam pevao sevdalinke i redovno pravio šou-program. Nekad je bila u našoj kući atmosfera kao u filmu "Ivkova slava".

Hari Mata Hari, Hari Varešanović
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track