teško

PRETUŽNO! ČUJU SE SAMO SUZE U STUDIJU: Šabanov prijatelj opisao POTRESNE momente nakon tragedije! Svi zanemeli! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars -

Povodom dve godine od tragične smrti kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, emisija „Sceniranje“ na Kurir televiziji ugostila je njegove nejbliže prijatelje i saradnike.

Sceniranje
foto: Kurir

Gosti emisije Darko Lazić, Vera Matović, Ivan Kukolj Kuki i Goran Jovanović prisetili su se momenta kada je Šaban nastradao, a od reči Gorana Jovanovića ceo studio je zaplakao.

- Sanela, Bata i Mihailo su otišli za Nemačku da srede šte treba tamo, a Ilda i Goca su ostale kod kuće. Kroz tu kuću je za pet dana prošlo nekoliko hiljada ljudi, samo da izjave saučešće – priseća se Goran Jovanović i dodaje da je preteško bilo organizovati sve.

U studiju je zavladao potpuni muk, a sve što se čulo dok je Goran pričao su suze svih prisutnih.

- Ja sam preuzeo jedan deo na sebe, da sve tehnički rešim. I tek veče pred sahranu ja sam stigao kući nešto ranije, seo sam, otvorio sam laptop da krenem da pišem i počeo sam da plačem. Tek tada sam se suočio sa time da mog prijatelja nema. Bilo je preteško izneti sve to – kaže Goran.

Adria Media
foto: Adria Media TV

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track