Najnovije vesti

tuga ne jenjava

ŠABAN GA POZVAO POSLE NESREĆE! Darko Lazić OTKRIO šta mu je pevač rekao: Bio je BESAN, samo sam SPUSTIO glavu! (KURIR TELEVIZIJA)

Stars

Prvo pojavljivanje Darka Lazića nakon užasne saobraćajne nesreće koju je doživeo bilo je na sahranu Šabana Šaulića. On je u Sceniranju na kurir televiziji rekao da sebi ne bi oprostio da nije otišao.

Sceniranje
foto: Kurir

-Ja tad nisam ni smeo da budem na štakama tad duže od par minuta na dan. Znam samo da sam rekao „idem, neću moći da ga otpratim do groba, ali ja moram da izjavim porodici saučešće i da se oprostim od njega. To je bilo jače od mene. Ne bih mogao da podnesem da nisam otišao, ne bih sebi oprostio“ – priseća se Darko Lazić.

Kako pevač kaže, bilo je jače od njega te sam sebi ne bi mogao da oprosti da nije otišao na poslednji pozdrav Šabanu.

U „Sceniranju“ posvećenom prerano poginulom pevaču, Darko je otkrio i kako se Šaban naljutio na njega nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću.

-Toliko me je nagrdio. Jako je bio ljut na mene, i baš me je iskritikovao da sam ja samo spustio glavu, nemam šta da kažem, i sve što je rekao bio je u pravu.

-Svaki njegov savet pamtim, ali uglavnom me je savetovao oko pevanja, to ću najviše pamtitit – priseća se Darko u popularnoj emisiji „Sceniranje“ na Kurir televiziji.

Sceniranje
foto: Kurir

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...