Najnovije vesti

VERA MATOVIĆ U SCENIRANJU O POKOJNOM ŠABANU: Uvek je spavao u HOTELU, a mi u AUTOBUSU! Niko mu nikada ništa nije zamerao!
Foto: Damir Dervišagić, Kurir

iskrena

VERA MATOVIĆ U SCENIRANJU O POKOJNOM ŠABANU: Uvek je spavao u HOTELU, a mi u AUTOBUSU! Niko mu nikada ništa nije zamerao!

Stars

Pevačica Vera Matović je bila gošća u emisiji "Sceniranje" na kurir televiziji, a tom prilikom je se prisetila pokojnog Šabana Šaulića.

Sceniranje
foto: Kurir

Tom prilikom, ona s eprisetila kako je prvi put upoznala Šabana.

"Poslednji put nije bio skoro. On je odlazio u svoju vikendicu, nismo imali kontakt osim slavlja i veselja. Mogu da kažem da smo u startu počeli zajedno. On je imao svoj život. Nisam ja tom delu pripadala, nisam odlazila u Krčedin, imala sam drugi život. Naš susret prvi je bio na angažmanu za odlazak u Novi Pazar. Moj suprug i ja smo otišli, tada sam prvi put nastupala. Njega i mene su pozvali, puno publike je bilo, a Šaban kasni. Publika revoltirana. Suprug ne iznosi harmoniku, ja ne iznosim stvari iz kola, on stiže.Ja odlazim po stvari, a oni obili auto i ukrali haljinu. Pevala sam u pantalonama, niko mi nije zamerio. Ja kažem Šabanu "Zbog tebe su mi obili kola". Ne sećam se zašto je kasnio. Uvek smo ga čekali. Opravdavali smo, niko mu ništa nije zamerio. Čekali smo ga ispred hotela uvek. On je uvek spavao u hotelu, a mi u autobusu čekamo da idemo", rekla je Vera.

Sceniranje
foto: Kurir

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...