SVI DETALJI ODNOSA POBEDNICE ZVEZDA GRANDA I NJENE MENTORKE: Šokantna VEZA Džejle Ramović i Marije Šerifović!
Foto: Instgaram screenshot

Ekskluzivno

SVI DETALJI ODNOSA POBEDNICE ZVEZDA GRANDA I NJENE MENTORKE: Šokantna VEZA Džejle Ramović i Marije Šerifović!

Stars -

Sve su jače glasine da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dve čuvaju daleko od očiju javnosti. Pobednica "Zvezda Granda" već mesecima boravi u stanu svoje mentorke kad god je u Beogradu. Iako i jedna i druga medijima govore da ih veže iskreno prijateljstvo, pa zajedničke fotografije objavljuju na Instagramu, nesmotreno im se dogodi i to da na društvenim mrežama objave dokaze koji ih odaju da su i te kako prisne.

Printskrin
foto: Printscreen

Tako se u videu koji je članica žirija "Zvezda Granda" snimila u svom domu nakon humanitarnog koncerta na kojem joj je Džejla gostovala vide Ramovićkine čizme, koje je ona nekoliko dana ranije nosila na dodeli diplome njenoj sestri u Mostaru. Kako saznajemo, ona je na koncert došla iz Goražda, ali su se videle i pre toga, kada je Marija u Mostar poslala svog vozača da doveze Džejlu u Beograd.

Marija Šerifović
foto: Printscreen/Instagram

Da Marija i Džejla ne vode računa o tome da bi neko mogao da posumnja kako među njima postoji nešto više od odnosa mentor-učenik, jeste i zajedničko zimovanje na Jahorini u decembru 2020. godine. Pažnju je privukao snimak iz hotelske sobe kada se Šerifovićka snimala za svoj stori, a u pozadini na krevetu stajale su složene dve pidžame. Džejla je čak i objavila zajednički selfi iz apartmana, na kojem nosi tu pidžamu, ali ga je brzo obrisala. Njihovi fanovi bili su ažurni, pa su skinuli tu fotografiju, zbog čega je Marija morala brzo da reaguje. Ona je objavila Instagram priču u kojem je objasnila da je Džejla tera na skijanje, pa je zato svratila kod nje u apartman.

Marija u hotelu sa Džejlom
Marija u hotelu sa Džejlomfoto: Printscreen
Vide se spavaćice
Vide se spavaćicefoto: Printscreen
Printskrin
foto: Printscreen

Njih dve su i u avgustu 2019. godine bile zajedno u Marbelji, a interesantno je i to da je Marija, dok je još trajalo takmičenje, pred svima donela tortu za Džejlu i čestitala joj rođendan. Uveliko se spekuliše i to da je Ramovićeva upisala ekonomski fakultet u Barseloni, a ne u Beogradu, da bi tamo mogle da se intenzivnije druže, bez straha da bi neko mogao da ih slika.

Mama ih ugostila: Novu godinu čekale kod Verice u Kragujevcu

Verica Šerifović, Marija Šerifović
foto: Dragan Kadić

Marija i Džejla su i Novu godinu dočekale zajedno. One su bile kod njene majke Verice u Kragujevcu. Inače, njih dve, i kada žele da prošetaju zajedno, vrlo su obazrive. To je uglavnom kasno uveče. I te kako vode računa o tome koliko se i kada pojavljuju po Beogradu, a nedavno su i viđene kako se šetaju po tržnom centru i pazare namirnice za kuću.

Stars Naslovna
foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

01:27

U KRUGU NAJBLIŽIH: Mlada Džejla nema planove za Novu godinu - umesto slavalja, ima DRUGE prioritete (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track