KATARINA ŽIVKOVIĆ JAVNO PROZVALA ANU KORAĆ! Pevačica se zbog starletinog poteza oglasila na Instagramu: Mi smo SIROTINJA! FOTO
Foto: Kurir, Printscreen

au!

KATARINA ŽIVKOVIĆ JAVNO PROZVALA ANU KORAĆ! Pevačica se zbog starletinog poteza oglasila na Instagramu: Mi smo SIROTINJA! FOTO

Stars -

Otkako je raskinula sa Davidom Dragojevićem, bivša učesnica rijalitija i starleta Ana Korać u žiži je javnosti i prati se svaki njen korak.

Kada je svom psu Stikeru proslavila rođendan u jednom prestoničkom restoranu, mnogi su bili iznenađeni, a ona se našla na meti kritika. Ipak, kao ni do sada, to je nije previše potreslo. Međutim, pevačica Katarina Živković nije mogla a da je ne prozove.

Naime, Katarina je na svom Instagram storiju podelila stori, odnosno objavu jedne tviterašice, kojim je jasno aludirala na Anu.

- Danas je mom psu rođendan i odlučili smo da mu ne kažemo jer stvarno nemamo para za restoran - piše u tvitu koji je Katarina podelila, a uz to je pevačica dodala "Laku noći sirotinji".

Iako nije imenom prozvala Anu Korać, svi su ovu objavu povezali sa njom, te se postavlja pitanje da li je novi estradni rat na pomolu.

Katarina Živković
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:37

LUKS MAŠINA JURI AUTOPUTEM! Ana Korać se snimala dok vozi AUTOMOBIL koju je dobila na POKLON, Instagram gori! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track