LJUBOMORAN SAM, OVDE SVAKO MOŽE DA TI SPLEKTARI! Karić otvorio dušu o odnosu sa misicom, priznao kakve PROBLEME imaju! VIDEO
Foto: Pritnscreen

iskren

LJUBOMORAN SAM, OVDE SVAKO MOŽE DA TI SPLEKTARI! Karić otvorio dušu o odnosu sa misicom, priznao kakve PROBLEME imaju! VIDEO

Rijaliti -

Stefan Karić otvorio je dušu o odnosima, ali i raskidu sa Jovanom Ljubisavljević.

- Nešto smo se zakačili oko nekih gluposti, ali biće to dobro, jednostavno, ona pravi neke filmove u glavi, ja pravim, još uvek se upoznajemo, ali biće to dobro sve! Nisam video da je plakala! - rekao je Stefan.

- Možda ti nisi video, ali to ne znači da to nije istina - prokomentarisao je Drvo.

- Mi smo popričali, malo smo... Uf, moram sa njom to da rešim, imamo neke naše razloga, borimo se oko autoriteta što se kaže. Ali biće to sve kako treba! - nastavio je zadrugar.

- Da li je ljubomora problem? - upitalo je Drvo.

Stefan Karić
foto: Pritnscreen

- Ima, ima ljubomore i kod mene, i kod nje, pogotovo ovde, ima dosta ljudi i može svako svašta da ti uradi, da ti spletkari, zarad nekih rijaliti priča, postoji sve ovde Drvo - rekao je Stefan.

- Primetio sam da je bila tužna, možda joj fali samo malo više pažnje? - upitalo je Drvo.

- Moguće, juče joj nisam posvetio pažnju, jer smo se posvđali - rekao je Karić.

- Stefane, sećaš li se tajnog zadatka koji sam ti dao? - upitalo je Drvo.

- Sećam se, kao da su ubili čovek, a ne napisali pesmu. Ove godine se dobro drže! Mogu da kažem šta nagađaju ljudi, ali sad da je meni neko priznao da je napisao, nisam uspeo da saznam. Ja sam išao po logici, da je to neko moj možda, prvo sam sumnjao na Erminu, ja lično, ali mi se zaklela da nije, mada se ovde svi kunu kao dobar dan. Pričalo se da bi ovde Tomović zaštitio da je Mina, tako da neka buda da je to Mina, nisam navikao na ovakav zadatak, ali nema veze - rekao je Karić.

- Ti nisi ispunio zadatak, ali ja podržavam ljubav, ja ću tebi dati jedno veče na Rajskom ostrvu sa Jovanom, da li si zadovoljan? Duguješ mi jedan zadatak - saopštilo je Drvo.

- Da, hvala Drvo! - zahvalio se zadrugar.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:45

GLUMICA PONOVO UČI DA HODA, VIDEOM IZ BOLNICE SVE RASTUŽILA! Počinjem da se oporavljam, moram da krenem NAPRED!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track