00:15

PRIVATNI SNIMAK DŽEHVE I NINA IZ KREVETA! Pevačica i košarkaš isprepletali NOGE, 8 meseci su zajedno i sve PUCA OD STRASTI (VIDEO)

PRISNI I JAVNO

PRIVATNI SNIMAK DŽEHVE I NINA IZ KREVETA! Pevačica i košarkaš isprepletali NOGE, 8 meseci su zajedno i sve PUCA OD STRASTI (VIDEO)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović uživala je u krevetu s momkom Ninom Čelebićem, a mnoge je začudilo kada je odgovorila na pitanja pratilaca.

Teodora osam meseci uživa u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem. Njihove lepe trenutke, mlada pevačica često deli sa svojim pratiocima na Instagramu, te se oni mogu uveriti koliko se vole.

Teodora Dzehverovic
foto: Printscreen/Instagram

Ovog puta, Teodora je objavila, kratak stori, na kome se vidi kako mladi par uživa u nedeljnom jutru. Naime, na snimku se vidi, kako se njih dvoje češkaju stopalima i gledaju televiziju, dok Teodora sve to beleži svojom kamerom.

Teodora je nedavno demantovala vest da se verila za Nina.

Nino Čelebić, Teodora Džehverović
foto: ATA Images

"Jednog dana da, ali polako. Kao i svaka devojka, imam tremu. Muškarac klekne i kao: 'Hoćeš da se udaš za mene?'. Ni muškarcu nije lako. Uzbuđena sam kada pomislim na to sve, ali otom potom, polako", rekla je nedavno.

Bonus video:

00:25

DŽEHVA SLUTI NA TRUDNOĆU? Teodora pokazala kako uživa sa dečkom, podelila snimak obuće za BEBE i zaintrigirala sve! VIDEO

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track