IMAM LEPU ZADNJICU I GRUDI, TANAK STRUK! Tina Ivanović imitira Severinu i Miljanu Kulić, nasmejala FANOVE video snimcima!
Foto: Dragana Udovičić, Nemanja Nikolić

hit

IMAM LEPU ZADNJICU I GRUDI, TANAK STRUK! Tina Ivanović imitira Severinu i Miljanu Kulić, nasmejala FANOVE video snimcima!

Stars -

Pevačica Tina Ivanović u poslednje vreme veoma je aktivna na društvenim mrežama, te na svom Instagram profilu neretko deli fotografije i snimke iz svoje svakodnevnice.

Ona je sada nasmejala fanove kada je objavila video snimke sa Tik Toka na kojima imitira svoju koleginicu Severinu Kojić, ali i učesnicu rijalitija Miljanu Kulić.

"Teško da je neka lepša od mene, u ovom profilu teško, a u ovom su sve lepše", imitirala je Tina dok se u pozadini čuo Severinin glas".

"Imam fenomenalnu konstituciju tela, lepu zadnjicu, lepe grudi, lep struk, tanak", ponavljala je Ivanovićeva Miljaninu izjavu.

Inače, Miljanine replike mnoge koriste radi zabave, tako da se na društvenim mrežama često mogu naći slični snimci na kojima je korisnici masovno imitiraju.

Podsetimo, Tina je pre nešto više od godinu dana rešila da održava i neguje prirodan izgled, te je izvadila silikone iz grudi i istakla da više nikad neće pribegavati estetskim operacijama.

Na ovim snimcima se može videti kako ona sada izgleda i da je dosta smršala, pa je tako dobila dosta komplimenata na račun figure.

"Najbolja si, Tinice", "Inače, pa ti si mi nikad lepša", "Tina ima sve što nema neko sa 25 godina", "Osim što imaš lepe grudi i zadnjicu, prava si lepotica", glasili su samo neki od komentara.

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:58

NEDAVNO JE RENOVIRALA KUĆU, A SADA JE POKAZALA U KAKVOM RASKOŠU ŽIVI! Tina Ivanović podelila video iz svog doma i RASPAMETILA sve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track