AJFONKA I MIMI ORO NISU PRVI PUT U SUKOBU SA ZAKONOM! STARLETA MOLILA SUDIJU: Nisam ja za zatvor, vidite kako sam LEPA!
Foto: Damir Dervišagić

PRAVE SKANDALE

AJFONKA I MIMI ORO NISU PRVI PUT U SUKOBU SA ZAKONOM! STARLETA MOLILA SUDIJU: Nisam ja za zatvor, vidite kako sam LEPA!

Stars -

Starlete Tijana Maksimović (Tijana Ajfon) i Milica Živanović (Mimi Oro) sprovedene su u SBPOK zbog povezanosti sa ekipom Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, a ovo nije prvi put da se "svađaju" sa zakonom.

Naime, Živanovićeva je 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policiije. Sa njom je tada uhapšeno još sedam devojaka, koje su se takođe sumnjičile za prostituciju, kao i mladić za koga se pretpostavljalo da je radio kao makro. Živanovićevoj je tada rešenjem sudije za prekršaje odmah određen pritvor od osam dana i prebačena je u Kazneno popravni zavod u Padinskoj skeli.

Mimi Oro, saslušanje, Milica Živanović
foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

"Nemojte sudija, molim vas. Nisam ja za zatvor, vidite kako sam lepa. Nisam prostitutka. Razumite me kao dama", molila je Mimi, ali je sudija ostala neumoljiva i osudila je na osam dana zatvora.

Tijana Ajfon takođe ima burnu prošlost.

Godine 2017. određen joj je pritvor na 24 časa zbog napada na devojku u Beogradu, na parkingu.

Tijana Ajfon
foto: Printscreen/Premijera

"Tijana je napala neku devojku na Novom Beogradu. Kada je videla policajca, devojka je pozvala u pomoć, nakon čega je starleta privedena, a tužilac joj je odredio pritvor od 24 časa", rekao je izvor tada.

Nedelju dana pre toga provela je 12 sati u budvanskoj policiji, jer se potukla sa dve devojke u jednoj diskoteci.

"Te nakaze su mi sve vreme dobacivale iz svog buđavog separea. Objasnila sam im neke stvari. Moram da pohvalim momke iz policije, bili su ljubazni", izjavila je tada starleta.

Tijana Ajfon, Tijana Maksimović
foto: Damir Dervišagić

U maju 2020. uhapšena je u Bijeljini zajedno sa još 35 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Tijana Ajfon bila je organizator skupa.

Nagodila se sa Tužilaštvom BiH i potpisala sporazum o priznanju krivice kojim je predviđeno da se osudi na godinu dana zatvora zbog međunarodnog navođenja na prostituciju. Dan pošto je objavljeno da će ići u zatvor, stigla je i informacija da će "platiti slobodu" 17.250 evra.

Bonus video:

01:21

KAJU KLEVEĆU I VREĐAJU ZBOG DEČKA HRVATA! Pevačica prijavila MANIJAKA! Policija odmah REAGOVALA (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track