Najnovije vesti

VELIKI POVRATAK: Danijela Pantić ponovo vodi kviz!
Foto: Kurir

VELIKI POVRATAK: Danijela Pantić ponovo vodi kviz!

Stars

Danijela Pantić Conić rođena je u Šapcu, gde je još kao srednjoškolka počela da radi na lokalnoj televiziji.

U Beograd je stigla pre 15 godina s namerom da studira, ali i da radi, pa se zaposlila na RTS, isprva u informativnom programu, ali je i danas svi prepoznaju kao voditeljku kviza „Slagalica“. Danijela se na male ekrane vraća od 22. marta s kvizom „Mozaik“ na Kurir televiziji.

Danijela Pantić
foto: Kurir

- Izgleda da mi koji smo izabrali da budemo TV lica na neki način postajemo i zavisni od tog adrenalina koji nam proradi kada se uključe kamere. Jednom TV lice, uvek TV lice. A izazov je dobar. Prepoznatljiv format u kom se dobro snalazimo i takmičari i publika i ja.

Danijela Pantić
foto: Kurir

Koliko kviz ima igara i koja vam je omiljena? - Kviz ima sedam igara i sve su različite, što je dobro. Svako će pronaći svoju omiljenu igru u kojoj je najbolji.

Da li vam je nedostajao voditeljski posao? - Mogu ti reći da mi je nedostajao, iako je bilo dobro prihvatiti i druge poslove i izazove i razvijati se u raznim drugim oblastima. Tokom pauze od malog ekrana imala sam dovoljno vremena da se posvetim porodici, da provodim više vremena sa sinom Ignjatom. Pisala sam naučne radove, razvijala se u preduzetništvu, radila na projektima Evropske unije i putovala po svetu. U voditeljstvu sam se oprobala u skoro svim TV formatima, informativnom programu, zabavnom, dokumentarnom, igranom, emisijama uživo. Vraćam se na provereni žanr.

Danijela Pantić
foto: Kurir

Vodili ste „Slagalicu“ i bili jedno od najpopularnijih TV lica nacionalne televizije. Da li ste svesni da će novi kviz svi da porede sa načinom na koji ste vodili „Slagalicu“? - Da, znam da će tako biti, najpre zbog kviza, a potom i Nikole Neškovića i mene u ekipi. Nikola i ja nikada nismo sarađivali na istom projektu, iako smo godinama radili u istoj redakciji. Evo prilike da stvaramo nove igre i izazove za učesnike i publiku.

Danijela Pantić
foto: Kurir

Očekujete li da se za učešće prijavi Slavoljub Petrović, koja vam je pisao ljubavna pisma i bio zvezda „Slagalice“? - Veoma je moguće da se Slavoljub i ja ponovo vidimo u kvizu.

Ko je Danijela Pantić kada se ugase kamere? - To se menja i menjalo se s godinama. Nekada sam bila veoma ambiciozna i posao mi je zauzimao važno mesto u životu, a danas sam zaljubljenik u prirodu, zdrave navike i važno mi je da napravim balans između privatnog i poslovnog života. Trudim se da se, kada sam sa sinom i suprugom, isključim za sve drugo. Zato su nam vikendi najvažniji dani, koje sebično čuvamo samo za nas troje. Tada smo ceo dan zajedno, idemo u duge šetnje, restorane, u prirodu ili negde van Beograda.

Danijela Pantić
foto: Kurir

Zabava za celu porodicu Prijavite se putem sajta www.kurir.rs

Na Kurir televiziju stiže novi kviz „Mozaik“, koji obećava zabavu za celu porodicu uz potpuno nove igre. Najbolji i najspretniji takmičari osvojiće brojne robne i novčane nagrade. PRIJAVITE SE putem sajta www.kurir.rs i budite među prvim učesnicima kviza ovog proleća!

Naslednik ignjat Moj sin je idealan za kameru

Da li se plašite da će se vaš sin zaljubiti u novinarski poziv ili računare, kojima se bavi vaš suprug? - Moj sin je prelep i veoma pametan dečak - idealan za kameru: ima krupne plave oči, talasastu plavu kosu, veliki je šarmer, a mali filozof. Pomislim kako već nije osvanuo na nekom bilbordu, reklami ili na filmu. A onda, s druge strane, pomislim da je dobro što su škola, porodica i igra ceo njegov svet. Talentovan je i za glumu, scenu, govor, a i za matematiku, što je blisko mom suprugu. I Nenad i ja ćemo ga podržati u njegovom izboru, kao što to i sada činimo. Najvažnije mi je da Ignjat izabere profesiju koju voli i da to radi s ljubavlju, jer će mu obeležiti dobar deo života!

Ljubomir Radanov

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...