BIVŠA ZADRUGARKA OPLELA PO SANJI STANKOVIĆ: Ona je ispala najgori čovek prema meni! A onda javno OPRAVDALA ponašanje Jovane misice
Foto: printscreen/Red Tv, Printscreen

dala svoj sud

BIVŠA ZADRUGARKA OPLELA PO SANJI STANKOVIĆ: Ona je ispala najgori čovek prema meni! A onda javno OPRAVDALA ponašanje Jovane misice

Stars -

Andrijana Radonjić je govorila je na sve aktuelnosti iz ''Zadruge 4'', pa osula paljbu po Sanji Stanković.

Aleksandra Radonjić
foto: Printscreen/Red Tv

Usledilo je pitanje: ''Ko je u tvojoj sezoni zadruge bio najgori čovek prema tebi?'', na šta je Andrijana imala neočekivani odgovor o bivšoj cimerki i aktuelnoj zadrugarki.

- Sanja Stanković, na kraju. Narod zna, mi nismo ostale u dobrim odnosima posle Zadruge. Družile smo se od samog početka i ispalo je kao da ja nisam podržala njenu vezu sa Matorom, a ja nisam ni znala. One nisu bile u vezi javno, tek posle 6 meseci su priznale. Ja nisam znala ništa, a prijatelj treba da zna neke stvari. Ispala je loš čovek prema meni. Sa Matorom isto tako. Ostala sam u kontaktu samo sa Sarom, Filipom i Janjušem iz moje sezone - istakla je ona.

Budući da je u prvoj sezoni rijalitija imala identičnu ljubavnu situaciju kao Jovana Ljubisavljević, osvrnula se na njen odnos sa Stefanom Karićem, i bivšim dečkom Lukom.

- Bila sam u sličnoj situaciji kao Jovana. Ušla sam kao zauzeta devojka u Zadrugu, svašta se izdešavalo. Reći ću samo da razumem i opravdavam Jovanu jer sam bila u sličnoj situaciji. Ne podržavam to što je sad sa Karićem, to joj nije trebalo. Trebala je da ostavi dečka, a ne da ga ostavi zbog Karića, i da se smuva posle 2 dana - ispričala je Andrijana.

Aleksandra Radonjić
foto: Printscreen/Red Tv

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track