ČORBA PRED SVIMA REKAO DA JE U VEZI SA MAJOM! Đedović osuo paljbu po njoj i reperu: Ona izigrava žrtvu! Plače i JURI ZA NJIM!
Foto: Printscreen/Zadruga

rekao sve

ČORBA PRED SVIMA REKAO DA JE U VEZI SA MAJOM! Đedović osuo paljbu po njoj i reperu: Ona izigrava žrtvu! Plače i JURI ZA NJIM!

Rijaliti -

Nakon snimka na kojem su Maja Marinković i Milan Janković Čorba, voditelj je tražio komentar od Kristijana Golubovića.

- Čorba često kada je nervozan, ona pati. Maja je zaljubljena, i onda juri oko njega.

- Ja nisam vulgaran, ja njoj samo kažem klošarko jedna, ne vređam je, ne govorim joj da je ku*va. To je bilo kada je Teodora ušla, ona je rekla da nas drži u riajlitiju, i ja sam bio šokiran - rekao je Čorba.

- Malo je tih momenata kada se mi svađamo - rekla je Maja.

- Maja neće da mi vidimo da ona ima još jedan propali odnos, ja mislim da si i ti Čorba zaljubljen u nju, a ona je imala jedam težak odnos prošle sezone, pa se sada trudi da mi ne vidimo da se to ponavlja. Majo jesi ti tužna zbog ovoga što vi niste zajedno? - upitala je Sandra.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Možemo da budemo ovakvom odnosu, ili da ne budemo ni u kakavom, postoje samo ove dve opcije. Vidiljivo je da je ona ljubomorna, - rekao je Čorba. .

- Čorbu ja ne izbegavam, niti bili šta. Ja sam Maju poštovala dok me nije uvredila, onda sam okrenula list. Njeno ponašanje je autodestruktivno - rekla je Teodora.

- Ona je mene nazvala budalom, pa sada ne želi da komentarišem. Ti nisi moralna devojka kada legneš u krevet sa čovekom koji te ne poštuje. Stojim iza toga da ja održavam Teodoru u rijalitiju. Što se tiče mog odnosa sa Čorbom, ovo što je bilo je ružno - pričao je Čorba.

Ja za nju mislim da je dama, da le lepa, i ja se trudim oko nje. Naš odnos je mnogo bolji - branio se Čorba.

- Maja ponavlja priču od prošče godine. Ona izigrava žrtvu lao plače i juri za njim. - komentarisao je Đedović.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja čujem koliko se parovi ovde napu*avaju, ja za njim ne trčim. Ovde niko ne može da se nosi sa mnom - pričala je Maja.

- Opasan si ti rijaliti igrač, provalili smo te - rekao je Đedović Čorbi.

- Po meni je Maja najhrabrija devojka ovde, i najelegantnija. Za mene je hrabrost ono što je ona radila za mene - komentarisao je Čorba.

- Maja se pogubila ovde baš, ona nije takva devojka - komentarisao je Čorba.

- Ja sa Teodorom nikad nisam imao ovakve scene, ali ja sam sa Majom u vezi ali mi se ne ljubimo - rekao je Čorba.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:23

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IMITIRAO PEVANJE MAJE NIKOLIĆ: I dalje NE VOLI da je čuje, a PROGOVORIO i o odnosu sa Erom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track