RADOST U KUĆI ZMIJANČEVE: Trudna Nikolija, Vesna postaje baka DRUGI PUT! Pevačica VIĐENA u Narodnom frontu!
Foto: Damir Dervišagić

PRINOVA

RADOST U KUĆI ZMIJANČEVE: Trudna Nikolija, Vesna postaje baka DRUGI PUT! Pevačica VIĐENA u Narodnom frontu!

Stars -

Vesna Zmijanac ovih dana ima razloga za slavlje jer će postati baka po drugi put. Njena ćerka Nikolija Jovanović i zet Relja Popović čekaju bebu, saznaje Kurir.

Vesna Zmijanac
foto: Damir Dervišagić

Popularna pevačica više puta je rekla kako uživa u ulozi bake, kao i da je vezana za unuku Reu, da obožava da provodi vreme sa njom i da je čuva. Vesna je govorila i kako bi volela da njena naslednica ima više dece, tj. da joj kuća bude puna unučića. Ta želja će joj se i ostvariti jer Nikolija čeka drugo dete.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

Naime, pevačica je prošle nedelje provela nekoliko dana u bolnici, u "Narodnom frontu", a naš izvor kaže da je tamo bila zbog jedne intervencije. Kako dalje navodi sagovornik, taj zahvat nije ništa ozbiljno ni invanzivno i često se radi trudnicama u ranoj trudnoći, a Nikolija je nedavno i saznala da čeka bebu.

Vesna Zmijanac, Relja Popović, Nikolija Jovanović
foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Inače, kako navodi naš sagovornik, pevačica i njen partner još uvek ne znaju pol bebe, ali to im i nije važno, već samo da bude živo i zdravo. Podsetimo, Nikolija i Relja su 2016. godine dobili ćerku Reu, a iako nikada nisu voleli da pričaju o privatnom životu, često su govorili da bi naslednici voleli da podare brata ili sestru.

Nikolija Jovanović
foto: Printcsreen/Ekskluzivno

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Vesnom, ali ona nije želela da komentariše ovu informaciju, dok se Nikolija nije javljala.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

00:34

SPREMNA ZA SINA NASLEDNIKA! Pevačica čeka dete u PETOJ DECENIJI: Oglasila se i pokazala orman za bebu, jedna boja DOMINIRA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track