DARA URLALA NA 21 GODINU MLAĐEG TONIJA! HAOS ispred tržnog centra: Debilu, više NEĆU da TRPIM te klinačke FORE!
Foto: Shutterstock, ATA images, Printscreen Instagram

GORI BEOGRAD

DARA URLALA NA 21 GODINU MLAĐEG TONIJA! HAOS ispred tržnog centra: Debilu, više NEĆU da TRPIM te klinačke FORE!

Stars -

U poslednje vreme sve su jače glasine da između pevačice Dare Bubamare i njenog 21 godinu mlađeg dečka Tonija, nije sve u najboljem redu i da im u vezi "ne cvetaju ruže", kako se oboje trude da predstave na društvenim mrežama i u medijima.

Dara Bubamara
foto: Instagram Printscreen

Još jedan dokaz da je ova veza između Dare i Tonija na klimavim nogama potvrđuje i događaj koji se dogodio prošle nedelje na parkingu ispred jednog šoping mola u Novom Sadu, a kome su prisustvovali brojni posetioci. Prema rečima našeg izvora koji se našao na licu mesta, Dara i Toni su zajedno došli njenom belim mercedesom, i verovatno su bili nervozni od starta, jer su dugo tražili slobodno parking mesto blizu ulaza, a kako je toga dana bio vikend, parking je bio krcat. Za volanom se nalazila pevačica, pa je čim su izašli iz auta, nastavljena žustra rasprava, koja je verovatno započela još dok su bili u automobilu.

Dara Bubamara, Toni
foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

- Zapamtićeš me debilčino, ne možeš se ponašati kao kreten. Nemaš bre 10 godina, ja više neću da trpim tvoje klinačke fore - navodi izvor Bubamarine reči i dodaje da je pevačica mlatarala rukama. Toni nije hteo dalje da se svađa s njom, pa je pozvao taksi i otišao, a Dara, kako saznajemo, nije ni pokušavala da ga zaustavi, već je ušla u šoping centar i tamo se zadržala malo više od sat vremena. Po završetku šopinga, ruke su joj bile pune kesa, tako da je jedva uspela da drži telefon. Ovog puta je bila boljeg raspoloženja, smejala i nekom pričala da stiže uskoro i da je sačekaju.

Novinari Kurira su pokušali da stupe u kontakt sa Darom, kako bi nam objasnila šta je bio uzrok njenog bezobraznog ponašanja prema dečku, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Aleksandar Panić

Već raskidali, a sada se priča i o svadbi

Pre mesec dana se u medijima pojavila vest da su Dara i Toni raskinuli, pošto su obrisali sve zajedničke fotografije i snimke sa društvenih mreža, da bi ona to ubrzo i demantovala fotografijom sa njihovog zajedničkog odmora i emotikonom srca. Pre samo nekoliko dana, mediji su preneli vest da Toni već neko vreme žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu i da planiraju da se venčaju 7. jula, na godišnjicu njihove veze.

BONUS VIDEO:

00:04

DARA NAPUMPALA USNE?! Bubamara se PUĆI, smeje i uživa, a svi pričaju o novoj ESTETSKOJ KOREKCIJI! (FOTO)

Bonus video:

00:20

DALA GAS DO DASKE PA DIGLA RUKE S VOLANA! Dara Bubamara vozila 158 KM/S auto-putem kad ju je pogodila Brenina Jugoslovenka! OPASNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja