MOJA ĆERKA GA JE SPASILA JER SMO JOJ IŠLI NA ŽIVCE SA SVAĐAMA! Goca ispričala kakvu GREŠKU je Raša napravio, pa je nastao HAOS!
Foto: Pritnscren

otvorena

MOJA ĆERKA GA JE SPASILA JER SMO JOJ IŠLI NA ŽIVCE SA SVAĐAMA! Goca ispričala kakvu GREŠKU je Raša napravio, pa je nastao HAOS!

Stars -

Pevačica Goca Tržan rešila je da ne dozvoli da pandemija koronavirusa više utiče na nju, te je rešila da se posveti poslovnim obavezama.

- Ja sam rešila da se ne ponašam kao ostali na estradi i da ne postoji korona, kao da ću sutra da održim pet koncerata i da vratim lovu (smeh) - rekla je Goca.

Goca Tržan
foto: Pritnscren

Ona se potom osvrnula i na to kakav je odnos njenog supruga Raše sa ćerkom Lenom, ali i kakav je njihov odnos i šta su u njemu naučili.

- Meni je Radomir, kad se malo podnapio, rekao da ga je Lena spasila kad mi nije kupio poklon za godišnjicu braka, ja sam tad poludela i svašta mu rekla, a ona je otišla iz kuće, kupila cveće i bombonjeru i pozvala i rekla "Dođi ispod stepeništa, imaš poklon, prekinite da se svađate, idete mi na živce". Postoje odnosi koji nisu savršeni ali su božanstveni i potpuno onakvi kakve ja zamišljam da treba da budu - ispričala je pevačica u emisiji "Premijera".

Goca Tržan
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

02:27

GOCA TRŽAN IZNENADILA IZJAVOM: Muž i ja svuda idemo zajedno, povešće me i u švaleraciju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track