ANA NIKOLIĆ VRIŠTALA NA PRODAVCE U TRŽNOM CENTRU: Dajte mi moje pare, ja sam stvari vraćala i u Šanelu!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

skandal

ANA NIKOLIĆ VRIŠTALA NA PRODAVCE U TRŽNOM CENTRU: Dajte mi moje pare, ja sam stvari vraćala i u Šanelu!

Stars -

Ana Nikolić ne prestaje da pravi skandale. Ovoga puta, pevačica je na dečjem odeljenju u jednoj radnji u šoping molu na Novom Beogradu vikala naočigled velikog broja kupaca.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Pink TV

Pop pevačica je u butik poznatog brenda došla kako bi zamenila garderobu, koju je pazarila za svoju naslednicu, a koja joj nije odgovarala. Međutim, ona za kupljenu robu nije imala fiskalni račun, a ni etikete koje moraju da ostanu neoštećene na proizvodu koji se želi vratiti. Ana ih je skinula pa prodavnici nisu mogli da joj uvaže reklamaciju.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Kako saznajemo od našeg izvora koji je prisustvovao neprijatnoj sceni, prodavačica je pevačici najpre tražila fiskalni račun, a potom i objasnila da bez njega ne mogu da se menjaju artikli. To je Nikolićevu iznerviralo, pa je počela da viče nasred butika. Prema rečima našeg sagovornika, ona je bila vrlo neprijatna, neljubazna, dramila je i tražila da vidi menadžera. Kada je došao pretpostavljeni, tek je njemu sasula u brk sve što je imala.

- Ja sam bila u milion butika širom sveta, vraćala sam stvari i u Šanelu, pa nisu pravili problem, odmah su mi vraćali sve pare. Na šta to liči? - urlala je Nikolićeva, a radnici su pokušali da joj objasne da oni postupaju po propisima i da robu bez etikete ne mogu da prime nazad, pa čak i da ima dokaz o uplati. Kako dalje navodi naš izvor, to je još više razljutilo pop zvezdu, koja je demonstrativno pokupila sve stvari koje je donela u butik da vrati i napustila taj lokal. Čim je izašla, nastavila je da razgleda garderobu, a kupovinu je završila u parfimeriji.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt s Anom Nikolić, ali njen broj telefona poznat redakciji tokom jučerašnjeg dana bio je nedostupan.

Često pravi gafove Vozila pijana, drala se po restoranu

Ovo nije prvi put da Ana pravi skandale. Ona je poznata po tome da često upada u probleme zbog kojih je često završavala na naslovnim stranama. Ona je među prvim poznatim ličnostima koje su noć provele u policiji na trežnjenju. Još 2006. godine uhvaćena je kako vozi u pijanom stanju, a četiri godine kasnije napravila je isti prekršaj. Tada je imala i verbalni okršaj s policajcem. Imala je svađe i s bivšim mužom Stefanom Đurićem Rastom, o čemu su pričale komšije, a galamila je i u jednom beogradskom restoranu kada ju je i uslikao paparaco Kurira.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

00:14

ANA NIKOLIĆ U NIKAD PROVOKATNIJEM IZDANJU! Pevačica se snimila u minijaturnoj haljini i dubokim čizmama, sevnula joj BUTINA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track