HIT NADE TOPČAGIĆ NA SAN REMU ODUŠEVIO I IVANU JORDAN: Pevačica svira pravi NARODNJAK na klaviru! (VIDEO)
Foto: Printscreen

IZDOMINIRALA

HIT NADE TOPČAGIĆ NA SAN REMU ODUŠEVIO I IVANU JORDAN: Pevačica svira pravi NARODNJAK na klaviru! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ivana Jordan samo je jedna u nizu poznatih ličnosti, koja je oduševljena potezom fudbalera Zlatana Ibrahimovića, kada je na muzičkom festivalu San Remo njegov silazak na binu praćen hitom Nade Topčagić "Jutro je".

Opšte je poznato da Topčagićka već danima ne može da dođe sebi od sreće zbog ovog Ibrinog poteza, ali i da su mnoge Nadine kolege podelile ovaj zanimljiv trenutak na svojim društvenim mrežama.

Nada Topčaigić
foto: Dragan Kadić

Ivana je otišla korak dalje, pa je odlučila da pesmu starije koleginice otpeva u novom aranžmanu. Naime, ona je u izazovnoj crnoj kombinaciji, u svom domu, uz pratnju klavira zapevala deo pesme, što je oduševilo njene pratioce, ali i samu Nadu.

Ivana Jordan
foto: Pritnscreen

- Bravo za moju drugaricu Nadu Topčagić. Čuli smo kako njena pesma "Jutro je" hara San Remom i Evropom, a sa mog klavira onako spontano zvuči ovako - napisala je Ivana, uz emotikone srca i zvezdice. Kada je videla snimak koji je pevačica postavila, Nada nije mogla da sakrije svoje oduševljenje, pa je u svom maniru prokomentarisala njeno sviranje i pevanje.

- O mila moja Jordanka. Bravisimo, bravisimo. Sledeći San Remo otvaraš ti. Ljubim te svim srcem! - napisala je Nada, na šta joj je Ivana ubrzo i odgovorila.

- Ne idem bez tebe u San Remo Nadice. Otvaram i zatvaram sa tobom. Ljubim te - uzvratila je ona na kraju.

Bonus video:

00:06

PEVAČICA ELEKTRA PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM, SAD HOĆE DA RADI LEGALNO: Moramo da plaćamo porez državi, u pitanju su MILIONI

Kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track