IMALA SAM SPONTANE POBAČAJE, ALI NISAM IŠLA NA VANTELESNU OPLODNJU! Slađa Alegro o teškom periodu, otkrila ko joj pomogao!
Foto: Printscreen/Magazin IN

ostvarila najveću želju

IMALA SAM SPONTANE POBAČAJE, ALI NISAM IŠLA NA VANTELESNU OPLODNJU! Slađa Alegro o teškom periodu, otkrila ko joj pomogao!

Stars -

Pevačica Slađa Alegro godinama je pokušavala da zatrudni. Nakon dva spontana pobačaja počela je da gubi nadu, a onda se pojavila njena "dobra vila", koja joj je pomogla da ostvari najveću životnu želju.

Naime, njena koleginica Seka Aleksić bila je uz nju u teškom periodu.

- Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života - rekla je Slađa i dodala da je njena ćerkica začeta prirodnim putem:

Slađa Alegro
foto: Printscreen/Premijera

- Ljudi misle da sam imala problem sa žačećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan.

Nekadašnja pevačica 'Alegro benda', od koga je i zadržala nadimak, kaže da nije imala problem da javno govori o svojoj borbi za potomstvo:

- Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao.

Slađa Alegro
foto: Pritnscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Hit

BONUS VIDEO:

00:53

HIT NADE TOPČAGIĆ NA SAN REMU ODUŠEVIO I IVANU JORDAN: Pevačica svira pravi NARODNJAK na klaviru! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track