ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Kaluđerka delila ljubavnika s majkom, Antipatična ima novu devojku!

trač partija

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Kaluđerka delila ljubavnika s majkom, Antipatična ima novu devojku!

Stars -

Dragi moji, opet nam se vratilo hladno i tmurno vreme, pa ćemo biti prinuđeni da više budemo kod kuće, što i nije toliko loše, jer je današnji dan rezervisan za trač partije i možemo natenane da pretresemo živote naših javnih ličnosti.

Čitam pre neki dan o savršenom i idiličnom životu prvog Juniora, koji se jeste dosta promenio u odnosu na to kakav je život nekad vodio, ali i dalje voli da švrlja sa strane. Ovo vam govorim jer sam imala priliku da upoznam mlađanu devojku s kojom je prošle godine bio u šemi i od nje sam sve čula. Zajedno su bili više od pola godine, a koliko je Junior izgubio glavu za njom, jasno se vidi po tome što joj i dalje piše i tvrdi da će ostaviti ženu i decu zbog nje.

Čula sam i jednu staru, ali odličnu priču u koju ne bih poverovala da mi nije ispričala bliska prijateljica kojoj bezuslovno verujem. Pre više od dve decenije Kaluđerka nije govorila skoro tri godina s majkom, zato što ju je zatekla na gomili sa svojim švalerom! Dakle, Kaluđerka i njena majka su imale istog švalera. Prvo je Kaluđerka bila u šemi s tim muzičarem duže od godinu dana, a onda ga joj je preotela njena stara majka. To je bio nesvakidašnji skandal u porodici. Pomirile su se tek kad je Kaluđerkin otac bio na izdisaju, pa je morala često da ide u roditeljski dom i tako je ponovo uspostavila kontakt s majkom.

Da ne zaboravim da vam kažem, Antipatična ima novu devojku. Posle veze s Micom opet je našla ženu, jer je shvatila da joj muškarci ne odgovaraju. Ovog puta reč je o anonimnoj devojci s kojom dosta vremena provodi u njenom stanu. Toliko od mene, čitamo se i sledeće nedelje.

Kurir.rs / foto: Ilustracija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja